Volkan Demirel Logo
12TEMMUZ 2008
Aynı Anda İki Ayrı İdman

Aynı Anda İki Ayrı İdman

Avusturya, Kitzbühel'de Profesyonel futbol takımımızın yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Cuma akşamı kampa katılan milli oyuncularımız için Kitzbühel sahasında antrenman programı uygulanırken, diğer oyuncularımız için hazırlık maçı öncesi yürüyüş ve hafif bir program uygulandı.
Sabah saat 09.00'da uyandırma servisi ile güne başlayan oyuncularımız masaj odasındaki tartılma seansından sonra kahvaltıda buluştu. Semih, Volkan ve uğur Kondüsyoner Carlos ve Teknik direktör yardımcısı Cesar ile birlikte Kitzbühel sahasında çalıştı. Basın mensuplarının da izlediği antrenman düz koşu ile başladı. Ardından topla yapılan koordinasyondan sonra minyatür kale maç yapan milli oyuncularımız, esneme ve yüksek tempolu çapraz koşudan sonra yapılan rejenerasyon idmanı ile antrenmanı tamamladı. Kalecimiz Volkan Demirel kaleci antrenörü Anger Ferez ile bir süre diğer oyuncularımızdan ayrı çalıştı. Gurbetçi taraftarlarımız antrenman sonrası oyuncularımızdan imza aldı.

Diğer oyuncularımız yürüdü

Kitzbühel Stadı'ndaki antrenman tamamlanıp otele dönüldüğünde diğer oyuncuların otel bölümünde yürüyüş yaptığını gören kondüsyoner Carlos Cascallana ile yardımcı teknik direktör Cesar Mendiondo otobüsten inerek hemen takımın yanına gitti. Yürüyüşün ardından yeşil alanda yapılan esneme ve koordinasyon çalışması ile antrenman programı tamamlandı. Oyuncularımız ve teknik heyet, daha sonra teknik direktörümüz Luis Aragones'in salonda yaptığı maç taktik toplantısına girdi. Kasıklarında kısmi yırtık bulunan Tümer ile Deivid ve Vederson antrenmanlara katılmadı. Takımımız Swindown Town ile lokal saatle 19.00 oynanacak ilk hazırlık maçı için saat 17.00'de otelden ayrılacak.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
AYNI, ANDA, İKİ, AYRI, İDMAN