Volkan Demirel Logo
08KASIM 2013
Başkanımız, Teknik Heyetimiz Ve Futbolcularımız Ersun Yanal’ı Ziyaret Etti

Başkanımız, Teknik Heyetimiz Ve Futbolcularımız Ersun Yanal’ı Ziyaret Etti

Başkanımız Aziz Yıldırım, Teknik heyetimiz ve futbolcularımız Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Geçirdiği anjiyo sonrasında kalbine stent takılan hocamız Ersun Yanal’a, öğle saatlerinde Başkanımız Aziz Yıldırım, akşam saatlerinde ise Yardımcı Antrenörler İsmail Kartal ve Volkan Kazak, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu ile Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanlarından Volkan Demirel ve Mehmet Topuz 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundular.

Başkanımız Aziz Yıldırım: "Sağlık durumu gayet iyi"
Teknik Direktör Ersun Yanal'ı ziyareti sonrasında çıkışta kısa bir açıklamada bulunan Başkanımız Aziz Yıldırım, Yanal'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve Pazar günü derbide takımın başında yer alacağını söyledi.

Ziyaretin ardından FB TV’ye Ersun Yanal’ın sağlık durumu hakkında bilgiler veren Profesyonel Futbol Takımımızın yardımcı antrenörü İsmail Kartal, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ve Volkan Demirel, hocamızın yarın takımın başında olacağını ifade ettiler.

İsmail Kartal: "Hocamız yarın takımın başında olacak"
Hocamızın durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden İsmail hoca, “Hocamız buraya kontrol amaçlı geldi. Kontrol sonrasında kalbine stent takıldı. Hocamızın durumu gayet iyi.  Bugün bazı tatsız haberler yayınlandı. Durumu gayet iyi. Kendisinin verdiği programı dahilinde bizde akşam saatlerinde çalışmalarımızı sürdürdük. Kendisi gayet moralli. Yarın da takımın başında olacak ve kampa gireceğiz Galatasaray maçına beraber çıkıp, Allah’ın izniyle kazanacağız” dedi.

Hasan Çetinkaya: "Ersun Hocamız eskisinden çok daha sağlıklı"
İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ise, “Eskisinden çok daha sağlıklı.  Yarından itibaren takımın başında olacak. Bugün çıkan spekülasyonların ardından Başkanımızın Aziz Yıldırım’ın bilgisiyle futbolcularımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Oyuncularımızı, hocamızın sağlık konusu hakkında bilgilendirdik. Hocamız, yarın takımın başında olacak. Pazar günü de hep birlikte Galatasaray maçına çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel: "Hocamızın durumu gayet iyi"
Volkan Demirel de, "Antrenmana çıkmadan önce bu haberi aldık.  Endişelendik. Kendisini de görünce rahat bir nefes aldık. Hocamızın durumu gayet iyi. Ailesi de yanında. Yarın bizimle birlikte olacak. Eski sağlığından daha iyi durumda olacak. Keyifli ve mutlu. Ailesi yanında. Kendisiyle konuştuk, ama doktorlar fazla izin vermedi. ” diye konuştu. 


PAYLAŞ