Volkan Demirel Logo
22KASIM 2006
Ben Gerekli Dersi Aldım

Ben Gerekli Dersi Aldım

Kalecimiz Volkan Demirel, yarın oynanacak Palermo maçı ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Volkan ’’Herkes maçın önemini biliyor. Gruptaki şansımızı devam ettirmek, gruptan çıkmak için mutlaka kazanmamız gereken maç. İnşallah takım arkadaşlarım ve ben, sahaya istediğimiz şeyleri yansıtırsak galip geleceğimizi biliyoruz’’ dedi.

Uzun bir zaman sonra Zico’nun kendisini ilk 11’e almaya başlamasının ardından biraz zorluk çektiğini kaydeden Volkan, ’’Bunu maç oynadıkça kapatacağım. İtalya’da hatalı bir gol yedim. Hatanın üzerinde ne kadar durursanız, tekrarlarsınız. Ben çıkaracağım dersi çıkardım. Fazla üstünde durmamak gerek’’ şeklinde konuştu.

Kendisi ve diğer kalecimiz Serdar’a düşen görevin, bundan sonra Fenerbahçe kalesini en iyi şekilde korumak olduğunu anlatan Volkan, ’’Serdar ile ikimiz bu yükü kaldıracak kapasitedeyiz. Takımda iki kaleciyiz. Üçüncü kalecinin olması normal. Üç kulvarda yarışıyoruz. Bunun kararını hoca verecektir. Serdar ve benim yükü kaldıracağımıza inanıyorum, ama bir takımda üç kalecinin olması gerekir’’ diye konuştu.

Volkan, bir soru üzerine, kaleci Serdar’ın, milli takıma yükselebileceğine inandığını söyledi.
Serdar’ın çok iyi bir kaleci olduğunu ifade eden Volkan, ’’Onunla çalışmak bana güç veriyor. En kısa zamanda milli takıma yükseleceğini düşünüyorum. Oraya layık bir kaleci’’ diye konuştu.

PAYLAŞ

ETİKETLER
BEN, GEREKLİ, DERSİ, ALDIM