Volkan Demirel Logo
26KASIM 2008
Beşiktaş Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında, 29 Kasım Cumartesi günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş'la yapacağı maçın hazırlıklarına, hiç ara vermeden, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı. Aragones'in oyuncularımızla saha ortasında yaptığı mini toplantının ardından, Carlos Cascallana tüm oyuncularımıza ısınma, koordinasyon ve istasyon çalışması yaptırdı. Daha sonra takımımız iki gruba ayrıldı. Dün akşamki Porto maçında görev alan oyuncularımız Carlos Cascallana yönetiminde bir yenilenme antrenmanı yaptıktan sonra, tesislerde dinlenme ve tedavi programı uyguladı. Kalan oyuncularımız ise önce minyatür kala maç, ardında ise dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Minyatür kale maç sırasında Kaleci antrenörümüz Angel Ferez'le ayrı bir çalışma gerçekleştiren kalecilerimiz, çift kale maçta diğer arkadaşlarına katıldı. Antrenman boyunca Teknik Direktörümüz Luis Aragones, önce Alex, daha sonra Volkan Demirel ve son olarak da Kazım Kazım'la özel bir görüşme yaptı. Antrenmana sağ arka adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu katılmadı. Kulüp Doktorumuz Piyer Arzuman, Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekilen Emre Belözoğlu'nun sakatlığıyla ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı bildirdi. Antrenmana çıkan Tümer Metin, takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana çıkan Semih Şentürk  ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, saha kenarında düz koşu yaptı. Takımımız, yarın saat 10.30'da Samandıra'ya yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

BALLI'DAN DEĞERLENDİRME

Antrenman sonrası takımımızın idari menajeri Volkan Ballı, antrenmanı izleyen gazetecilerin yanına gelerek, dün akşamki Porto maçıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Seyircimizin ölçülü tepki göstermesinin son derece normal ve hakkı olduğunu söyleyen Volkan Ballı, hiçbir oyuncumuzun da bunun aksini düşünmek gibi bir lüksünün olmadığını ifade etti. Volkan Ballı, "Biz her maçı, kazansak da kaybetsek de 24 saatten fazla düşünmüyoruz. Çünkü, önümüzde oynayacağımız başka maçlar var. Daha çok çalışacağız. Tüm teknik kadro ve oyuncularımızda bu düşünce hakim. Taraftar kötü sonuçtan sonra takımı eleştirmekte haklıdır, ama futbol takım oyunu. Yapılan hatalar bir futbolcuya endekslenmemeli. Herkes hata yapabilir. Sadece bir futbolcunun suçlanmasını doğru bulmuyorum. Futbol takım oyunudur, gol yeniyorsa takım yiyor, atılıyorsa da takım atıyor. Futbolcularımızın başarısız sonuçtan sonra eleştiriye açık olmaları gerekir. Taraftarımız, başarısız sonucu ölçülü bir şekilde protesto etmekte haklıdır. Ancak hiçbirimizin taraftarın ölçülü tepkisine karşılık verme hakkı yoktur. Çok çalışıp, bundan sonraki maçlarda taraftarımızı mutlu etmek için herkes yüreğini ortaya koymalı" diye konuştu.


PAYLAŞ