Volkan Demirel Logo
21EYLÜL 2005
Beylikdüzü Fenerium Açıldı!

Beylikdüzü Fenerium Açıldı!

Kulübümüzün lisanslı taraftar ürünlerini satan Fenerium mağazalarının 42.’si, İstanbul Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde, eski futbolcu Cemil Turan ve eski kulüp çalışanlarından Yavuz Ağırgöl’e ait olan mağazanın açılışını Kulübümüz idari Menajeri Volkan Ballı ve oyuncularımız Tuncay Şanlı, Volkan Demirel, Kemal Aslan ve Önder Turacı yaptı.
Kulübümüz’ün ve milli takımımızın kalecisi Volkan Demirel, bireysel ve takım olarak iyi futbol sergilemeye başladıklarını, böyle devam etmeleri halinde hem Türkiye’ye, hem Avrupa’ya damgalarını vuracaklarını söyledi.   

Beylikdüzü’ndeki Fenerium mağazasının açılışında basın mensuplarının soruların yanıtlayan Volkan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını her zaman söylediğini belirterek, ’’Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İnşallah böyle devam ederim’’ dedi.   
Oyuncumuz, Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesiyle ilgili bir soru üzerine de Milan yenilgisine karşın, oynadıkları futbolun umut verdiğini kaydederek, ’’Bunun morali de Beşiktaş maçına yansıdı. Umuyorum, Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki PSV Eindhoven ve Schalke 04 maçlarında kendi sahamızda puanları toplayıp yolumuza devam edeceğiz’’ diye konuştu.      

Volkan’ın performansını değerlendiren oyuncumuz Tuncay Şanlı ise ’’Futbolcular oynadığı sürece başarılı olur, üzerine bir şeylerkatar. Volkan da bunu performansıyla ortaya koyuyor. O’nun hakkında fazla konuşmaya gerek yok. Başarı bekleyen bir camiamız var. Beklentilere en iyi yanıtı verebilmek için çok yoğun çalışıyoruz. Birbirini tanıyan bir ekibiz. Bu da takımımız için avantaj büyük avantaj" dedi..   

Tuncay, Anelka’nın son haftalardaki yükselen performansıyla ilgili bir soru üzerine de şu değerlendirmeyi yaptı: ’’Anelka’nın futbolculuğu tartışılmaz. Ancak beraber bir şeyler yapıyorsak, herkesin bir payı vardır. Tabii ki bireysel yetenekler önemlidir. Anelka bunu son maçlarda gösteriyor. O’nun kalitesi zaten belli. Ama bir başarı varsa, bunda herkesin payı var.’’ 

Beşiktaş maçında attığı son dakika golüyle ilgili olarak ise Tuncay, ’’Maçın sonlarındaki bu pozisyonu değerlendirmek kolay değildi. Onu başarmak ve takımı galibiyete taşımak benim için çok önemliydi. Bunun için çok mutluyum’’ diye konuştu.  


PAYLAŞ