Volkan Demirel Logo
24NİSAN 2008
“Biz Profesyoneliz, İşimizi Yapacağız”

“Biz Profesyoneliz, İşimizi Yapacağız”

Oyuncularımızdan Volkan Demirel, Galatasaray ile hafta sonu oynayacakları maç hakkında ortaya atılan spekülasyonlar ve sözleri değil, profesyonelce, sadece galibiyeti düşündüklerini söyledi. Volkan, "Bizim bu sözlerle, bu demeçlerle uğraşacak, bunlara göre tavır takınacak durumumuz yok. Biz sadece galibiyeti düşünüyoruz. Biz profesyoneliz, sahayı çıkıp işimizi yapacağız" dedi.
Galatasaray'la Pazar günü oynayacakları lig maçını çok önemsediklerini belirten Volkan Demirel, çalışmalar ve kamuoyunda bu maç hakkında ortaya atılan sözler ve spekülasyonlar konusunda resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. İlk olarak takımdaki tüm oyuncuların kafasında bu maçın olduğunu belirten Volkan Demirel, "Pazar günü ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray ile ligin düğüm maçlarından birini oynayacağız. Bu maçtan çıkacak sonuca göre, belki de ligde şampiyonun ismi bu karşılaşmayla belirlenecek. Yani bütün bir sezonun ağırlığını bu maçta hissedeceğiz. Bu durum, rakip Galatasaray için de geçerli. Bizim klasmanda küçük de olsa bir avantajımız var. Ancak biz bunu hiç dikkate almadan galibiyet için sahaya çıkacağız. Herkesin kafasında bu maçı alıp rahatlamak var" dedi.
Önümüzdeki maçla ilgili olarak, daha önceki maçta yaşanan olayların hatırlatılması ve hafta içinde verilen demeçler konusunda ise Volkan Demirel, "Maçın tansiyonu zaten çok yüksek olacak. Bu zaten her Galatasaray-Fenerbahçe maçı için geçerli olan bir şey. Bir de bunun üstüne, bu maç demin de söylediğim gibi, puan durumu ve klasman açısından ligin belki de en önemli maçı haline geldi. Bütün bunlar maçın büyüklüğünün sebepleri. Bir de bunların yanına başka şeyler ekleyerek havayı daha da ağırlaştırmanın, ortamı daha da germenin bir gereği yok diye düşünüyorum. Biz futbolcuyuz ve burada işimizi yapıyoruz. İşimiz en iyi şekilde hazırlanıp, çıkıp sahaya topumuzu oynamak. Bunun dışında kafamızı yormamız gereken bir şey yok diye düşünüyorum. Takımdaki tüm arkadaşlarım, yedek as ayrımı yapmadan herkes, bu maçta görev alacakmış gibi, tüm gücüyle, tüm düşüncesiyle bu maça ve galibiyete hazırlanıyor. O yüzden bizim bu sözlerle, bu demeçlerle uğraşacak, bunlara göre tavır takınacak durumumuz yok. Biz sadece galibiyeti düşünüyoruz. Biz profesyoneliz, sahayı çıkıp işimizi yapacağız" diye konuştu.


PAYLAŞ