Volkan Demirel Logo
19KASIM 2010
Bucaspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Bucaspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftası’nda 22 Kasım Pazartesi günü, Bucaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Hücum ve defans varyasyonları ile devam eden idmanı oyuncularımız dar alanda yapılan taktik ağırlıklı maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Alper Piliç ve Erten Ersu daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. 

Emre Belözoğlu , Özer Hurmacı ile sol kalçası ve sol dirseğinde ezilme tespit edilen Mert Günok’un tedavisine tesislerde devam edilirken, Uruguay Milli takımında forma giyen Diego Lugano ise akşam saatlerinde İstanbul’da olacağı için antrenmana katılmadı. 


Milli takımlardan dönen oyuncularımızın yanı sıra bir süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanların tamamına katılamayan Selçuk Şahin de, bugün takımla birlikte çalışmaların tamamına katılırken, yine bir süredir rahatsızlığı nedeniyle antrenmanlara katılamayan Cristian Baroni de takımla birlikte çalışmalara katıldı.  Daniel Güiza ile Ertuğrul Taşkıran ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalıştılar. 

Takımımız Bucaspor maçının hazırlıklarını 20 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basına kapalı tutulacak.

PAYLAŞ