Volkan Demirel Logo
28HAZİRAN 2007
Bugünkü Hayali Transferler

Bugünkü Hayali Transferler

Bugün yine bazı yayın organları, kulübümüzün, profesyonel futbol takımımıza transfer edeceği oyuncularla ilgili olarak hayali transfer haberlerine yer vermişler, transfer ücretlerini açıklamışlar ve bütün bu bilgileri de kulübe yakın kaynaklardan aldıklarını okuyucularına duyurmuşlardır. Kulübe yakın kaynakların kimler olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmayan yayın organları gerek yabancı kontenjanını, gerekse Fenerbahçe Spor Kulübü bütçesini dikkate almadan milyon dolarları kiralık oyunculara dağıtmışlardır. Bugün yayınlanan bazı gazetelerdeki hayali transfer haberleri şöyledir:

FANATİK - PETKOVİÇ'E KANCA
Gazetenin bugün yayınlanan nüshasında Zico'nun isteği doğrultusunda Sivasspor kalecisi Petkoviç'e yöneticilerimizin el attığı ve yabancı oyuncu kararı çıktıktan sonra transferinin yapılacağı bildirilmektedir. Kulübümüz bugün 2 yıllık tekrar imza atan Volkan Demirel ve sözleşmesi süren kalecilerimizle sezona başlayacaktır. Transfer komitesinin gündeminde Petkoviç de dahil olmak üzere başka bir kaleci arayışı bulunmamaktadır. Aynı gazete Ganalı oyuncumuz Appiah'ın da ayrılmak istediğini yazmaktadır. Schalke'nin kendisini istediğini yazan gazetenin bu haberine rağmen, Kulübümüze bugüne kadar Stephen Appiah'ın resmen istendiğine dair hiçbir kulüpten talep gelmemiştir.

FOTOSPOR - BOJİNOV BİR SERVET KAZANACAK

Bir Bulgar gazetesinin haberine yer veren gazete, Bojinov'un Fenerbahçe transfer gündemini bir anda değiştirdiğini yazmaktadır. Bojinov için 10 milyon dolar verileceğini açıklayan gazete ayrıca Deivid'in de gönderileceğini yazmaktadır.

FOTOSPOR - OLİVERA FENER'İN AVUCUNDA

Uzun boylu bir golcü arayışını dört koldan sürdürdüğümüzü iddia eden gazete, bir zamanlar ikna edemediğimiz sambacıyı bu kez avuç içinde tuttuğumuzu yazmaktadır. Aynı gazete Carew transferi için baskı olduğunu yazarak, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Carew'in yeniden Türkiye'ye dönmek için sıcak baktığı yazılmaktadır.

ONİKİNCİ ADAM - SON 3 AS

"Fener'de yönetim, Carew veya Olivera ısrarında. Zico ise Ronaldo diyor" diyen gazete artık transfer haberlerini bitirdiğini bugün "SON 3 AS" olarak ifade etmektedir. Kulübümüz 3 oyuncuyla da ilgilenmemektedir. Dileriz transfer haberlerine adı geçen gazete SON noktayı böylece koymuş olur.

FOTOMAÇ - CİCİNHO FENER'E

10 milyon Euro'ya hem de kiralık olarak kulübümüze geleceği iddia edilen Cicinho ile kulübümüz ilgilenmemektedir. 10 milyon Euro gibi bir ücreti bugüne kadar hiçbir oyuncu için kira bedeli olarak düşünmediğimizi de ayrıca ifade etmek isteriz.

TÜRKİYE - CAREW FENER'DE

Fenerbahçe yönetiminin golcü bombasını sonunda patlattığını yazan gazete Norveçli yıldıza 3+1 sözleşme yapıldığını yazmaktadır. Kulübümüz golcü bombası patlatmamış, adı geçen oyuncu ile 3+1 yıllık sözleşme yapmamıştır. Aynı gazete Appiah'ın Celtic transferini de yazmaktadır. Celtic kulübünden kulübümüze resmi bir girişim 28.06.2007 tarihi itibariyle olmamıştır.

AKŞAM - CAREW SIRADA

Alex'in menajeri Juan Figer'in Carew için görevlendirdiğini yazan gazete futbolcuya 3, kulübü Aston Villa'ya da 6 Milyon Euro bonservis ücreti verileceğini iddia etmiştir.

SABAH - 30 MİLYON EUROLUK TEMİNAT KİMİN İÇİN?

Fenerbahçe yönetimine yakın kaynaklara dayandırılan ve bu kaynakları nedense açıklama ihtiyacı hissetmeyen gazete Nikola Zikic, Ronaldo ve Adriano ile Carew isimlerini ard arda sıralamış ve ilginç bir gelişmeden bahsederek dün öğle saatlerinde 30 milyon Euro değerinde teminat mektubunun alındığını yazmıştır.

POSTA - FENER'İN ROTASI MAKAAY

Hollandalı forvetin imza atmasının an meselesi olduğunu yazan gazete, Sevilla'nın yıldızı Kanoute için de girişimlerde bulunulduğunu yazmaktadır. Her iki oyuncu için de kulübümüz herhangi bir girişimde bulunmamaktadır.

VATAN - JOHN CAREW BİR ADIM ÖNDE

Sağ kanat ve forvet için 15 Milyon Euro hazırladığımızı yazan gazete, Norveçli golcünün öne çıktığını ve Oliveira, Gudjohnsen ve Makaay listede tutulurken transfer için "yabancı kararı" beklendiğini ifade etmektedir. Kulübümüz her üç oyuncu ile ilgilenmemektedir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

 

PAYLAŞ