Volkan Demirel Logo
04ŞUBAT 2006
Bukelamun Gibi Değişikliğe Uğramak

Bukelamun Gibi Değişikliğe Uğramak

Kalecimiz Volkan Demirel kendi internet sitesinde yayınladığı açıklamasında Rizespor maçında göze hoş gelmeyen bir futbol sergilediklerini söyledi. Volkan Demirel’in açıklaması şöyle:

Çaykur Rizespor maçında belki göze hoş gelmeyen ancak çok fazla eleştirilere maruz kaldığımız bir futbol sergiledik. Böyle sonuçlar alındıktan sonra  dünyanın sonu gelmiş gibi davranmak ve böyle düşünmekten artık vazgeçmeliyiz. Çünkü daha önce puan farkı olarak da diğer takımlardan geriden gelip şampiyon olduğumuz yılı nedense bizi seyredenler çabuk unutuyorlar. Burada en büyük sıkıntı beraberlik ve yenilgi günlerinden sonra bukelamun gibi değişikliğe uğramak. Şöyle biraz gerilere doğru gidin.. Özellikle bu sezon başındaki maçlarımız ve oyuncuların ve teknik direktörümüz Daum’un basınla kurduğu diyaloglarda hiç birimiz " Fenerbahçe’nin ölüsü bile şampiyon olur" demedik.

Halbuki bazı yayın organlarında Fenerbahçe’nin açık ara ligi ve kupayı götüreceği ve Türkiye liginde tek başına kalacağı yazıldı. Bütün bu yazılanlardan sonra da bazı taraftarımız da bu beklentinin içine girdi. Hatta çok daha açık söylemek gerekirse kendi evimizde oynadığımız bazı maçlara gelmemeye başladılar. İşte bütün problem bence bu. Bütün bu gelişmelere paralel olarak kötü sonuçlar gelmeye başlayınca ki; ben akşam alınan sonucun çok kötü olduğunu söylemek istemiyorum. Çünkü rakibimiz vakit geçirmek adına, çoğu zaman yerden kalkmamak , oyuna geç girip geç çıkmak, süreyi kendi lehlerine geçirmek adına elinden geleni yaptı. Ve başarılı da oldu. İşte bütün mesele bundan sonrası için kritik skorlar yerine net skorlarla üstünlüğümüzü göstermemiz gerekiyor. Yani berabere kaldıktan sonra veya yenildikten sonra suçlu aramanın anlamı yok. Ben bundan sonraki maçlarda daha farklı olacağımızı düşünüyorum.  Geçen ve ondan önceki yıl da aynı zamanlarda aynı sıkıntıları yaşadık. Ama çabuk toparlanmasını bildik. Kimse merak etmesin. Bu sezon önümüzdeki maçlarda da öyle olacak."

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ