Volkan Demirel Logo
12NİSAN 2009
“Bunlar Hep Ali Sami Yen’de Oluyor”

“Bunlar Hep Ali Sami Yen’de Oluyor”

Oyuncularımızdan Volkan Demirel, şansları azalsa da şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Maçın son anlarında yaşanan olaylara da değinen Volkan Demirel, iki takım arasındaki bu tip olayların hep Ali Sami Yen Stadı yaşandığını söyledi.
İlk olarak maçı değerlendiren Volkan Demirel, "İki takım da bugün kazanmak için sahaya çıktı. İlk yarı takımlar temkinli oynadı. İkinci yarı iki takım da açık oynadı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Ama olmadı. 1 puan aldık. Bu bize ağır bir yara verdi. Çok az maçımız kaldı. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız sürdüğü sürece biz kovalayacağız. 8 puan geriden gelip şampiyon olduğumuzu biliyoruz ama bu sefer zaman biraz kısıtlı. Fenerbahçe takımı içinde kadro derinliği vardır. Eksiklerimizi de hocamızın forma verdiği oyuncu en iyi şekilde dolduracaktır" dedi.
Olaylar hakkında da konuşan Volkan Demire, "Ali Sami Yen'de ne zaman oynasak, çok ilginç bir şekilde eksik kalıyoruz. Dışarıda bizlere ağabey diyen bazı oyuncular inanılmayacak şeyler alıyorlar ağızlarına. Güzel şeyler değil bunlar. Futbola yakışmıyor. Saha içinde bu kadar kötü davranışlar sergileyenler dışarıda gelip bize ağabey diye sarılan arkadaşlar. Onlar Kadıköy'e geldiğinde biz hangisine küfür ediyoruz. Söylesinler lütfen. Bunlar hep Ali Sami Yen'de oluyor. Bu taraftara oynamaktır. Biz Ali Sami Yen'e ne zaman gelsek ne annemiz kalıyor, ne soyumuz ne sopumuz. Yani taraftara mı kendini beğendireceksin. Dışarıda ağabey diyenler, neden maçta böyle yapıyor anlamıyorum" dedi.

PAYLAŞ