Volkan Demirel Logo
21MART 2011
Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz iki günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında, 3 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Alper Piliç daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Milli takımlarda bulunan Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch, Diego Lugano  antrenmana katılmazken, Brezilya Milli Takımının kampına yarın katılacak olan Andre Santos ile A Milli Takımımızın kampına yarın dahil olacak Volkan Demirel ve Mert Günok antrenmanda yer aldı. 

 

Diş ağrısı bulunan Cristian Baroni ile günü izinli olarak geçiren Gökhan Gönül ve amcası vefat eden Semih Şentürk’ün yanı sıra  A2 Takımımız da bulunan Okan Alkan, Gökay İravul, Hasan Erbey, Berk Elitez ile Ertuğrul Taşkıran da antrenmanda yer almadı.

 

Emre Belözoğlu ile sol arka adalesinde ağrıları olan Selçuk Şahin’in tedavisine tesislerimizde devam edilirken,  Mehmet Topuz çalışmasını salonda sürdürdü.

 

Takımımız, Bursaspor maçının hazırlıklarına, 22 Mart Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ