Volkan Demirel Logo
13EKİM 2012
Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 18.00’de başladı ve 1 saat 50 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları ve çift kale maçla devam etti. Ardından yapılan dayanıklılık koşusuyla antrenman sona erdi.

A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım, A2 Milli Takımımızın kadrosuna çağrılan Özgür Çek, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncumuz Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan oyuncularımız Moussa Sow, Dirk Kuyt, Raul Meireles ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı. Öte yandan sağ alt bacak bölgesindeki kanama ve kısmi yırtık sebebiyle Milli takım kadrosundan çıkarılan Mehmet Topal’ın tedavisine başlandı. Sakatlığı devam eden Joseph Yobo, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Dünkü antrenmanda yer almayan Mehmet Topuz ise, bugün takımla birlikte çalıştı.

Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 15 Ekim Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ