Volkan Demirel Logo
15EKİM 2012
Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 11.00’de başladı ve 2 saat sürdü.

Salonda kuvvet çalışması ile başlayan antrenman, üst sahada çabukluk ve kanat organizasyonları ile tamamlandı. 

Takımımızda sakatlıkları bulunan, sağ bacak alt adalesini saran zarda meydana gelen kanama ve kısmi bir yırtık nedeniyle Mehmet Topal, ön üst adalesinde gerginlik ve kanama meydana gelen Gökhan Gönül, dizinde travmaya bağlı bir sakatlık yaşayan Raul Meireles, sol ayağında darbeye bağlı kanaması bulunan Mehmet Topuz’un ve sol dizinde ağrı bulunan Joseph Yobo’nun tedavilerine tesislerde devam edildi.

Öte yandan A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok ve Hasan Ali Kaldırım; A2 Milli Takımımızın kadrosuna çağrılan Özgür Çek, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan oyuncumuz Recep Niyaz ile milli takımlarında bulunan oyuncularımız Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Miroslav Stoch antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına 16 Ekim 2012 Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek. 
 
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ