Volkan Demirel Logo
31MART 2011
Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Profesyonel Futbol Takımımız, 3 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Alt sahada yapılan antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinden sonra oyuncularımız 4’erli 5 gruba ayrıldı ve gruplar 2’şerli takımlar halinde ayak tenisi oynadı. Ayak tenisinde kaybeden oyuncular, kazananları bir süre sırtında taşıdı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Sakatlığı süren Emre Belözoğlu ve gribal enfeksiyon geçiren Alex de Souza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Genel ağrıları bulunan Issiar Dia da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı. Dia, kendisine verilen özel program dahilinde tesislerde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Milli takımdan dönen Joseph Yobo ise tesislerde yaptığı bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz, 1 Nisan Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Bursa maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ