Volkan Demirel Logo
26MART 2014
Bursaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Bursaspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında 31 Mart Pazar günü saat 20.00’de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz,  1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Yoğun yağmur altında gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarıyla devam eden antrenman, yine dar alanda gerçekleştirilen minyatür kale maçla tamamlandı. Maçı kazanan yeşil takım, objektiflerimize verdiği pozla galibiyeti kutladı.

Belinde ağrıları olan Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, dizinde ağrıları olan Gökhan Gönül, kasığında ağrıları olan Cristian Baroni ile Gaziantepspor müsabakasında sağ bacak arka adalesinde ağrı hisseden ve tetkikler sonunda sağ bacak arka adale zarında (Fasia'da) yırtık ve kanama tespit edilen Emre Belözoğlu, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını 27 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenmanın ilk 30 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ