Volkan Demirel Logo
23EYLÜL 2010
Çabukluk Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Çabukluk Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde basına kapalı yapılan günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenmanda, salonda ve sahada, 2 grup halinde çabukluk ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Emre ve Uğur, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, ayrı bir programla, salonda ve sahada yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren Semih ve Volkan Demirel’in tedavisine devam edilirken; ülkesinde bulunan Güiza ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da Can Bartu Tesisleri’nde yapacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına açık tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ