Volkan Demirel Logo
02EYLÜL 2011
Çabukluk Ve Sürat Çalışması Yaptılar

Çabukluk Ve Sürat Çalışması Yaptılar

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen günün ilk antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Takımımız sabah antrenmanını, üst sahada yapılan çabukluk ve sürat çalışmalarıyla tamamlandı. Görev yaptığı U19 Milli Takımı’nda sol ayak bileği burkulan Recep Niyaz ise takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bu arada alt yapı kalecilerimizden Erten Ersu ile Anıl Demir de Takımımızın antrenmanında yer aldı.

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay Iravul dışındaki tüm oyuncularımız antrenmanda yer aldı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde saat 18.00’de yapacak. Bu çalışma, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ