Volkan Demirel Logo
17AĞUSTOS 2011
Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Münih yakınlarındaki Bad Gögging bölgesinde sürdüren Fenerbahçemiz akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile çalışmalarını sürdürdü.

 

"Avrupa’da da kalitemizi göstereceğiz"

 

Kamp yapılan Marc Aurel Otelin antrenman sahasında gerçekleştirdiklerin antrenman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Sportif Direktörümüz ve Teknik sorumlumuz Aykut Kocaman, "Bu dönemde birbirimize daha da sıkı kenetleneceğiz. Saha içinde dışında birbirimizin gözünün içine bakacağız. Siz bunu yapabileceğinizi geçen sezon en iyi şekilde gösterdiniz. Parolamız yine takım ruhu olacak. Ligde geçen yılın üzerine koyarak gideceğiz. Avrupa’da da ne kadar kaliteli bir futbol takımı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 19.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

 

Diego Lugano kondisyoner Alper Aşçı yönetiminde kendisine uygulanan özel programla çalışmalarını tamamlarken, FC Nürnberg maçında kalçasına darbe alan Bekir İrtegün antrenmana çıktı. Bekir’in tedavi ve çalışmalarına içeride devam edildi.

 

Fenerbahçemiz hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürecek

 

Fenerbahçemiz hazırlıklarına, 18 Ağustos Peşembe günü Marc Aurel Otelin antrenman sahasında yapacağı çift antrenmanla devam edecek. TSİ 11.00’de başlayacak antrenman basına açık, 19.00’da başlayacak antrenman ise basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ