Volkan Demirel Logo
08ARALIK 2015
Celtic Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Celtic Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Celtic ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi A Grubu son hafta maçının  hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Gaziantepspor maçının on birinde başlayan oyuncularımız, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maç ve bireysel çalışmalarla antrenman noktalandı. Antrenmanın ilk bölümünde Kaleci Antrenörümüz Paolo Orlandoni gözetiminde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu, antrenmanın ikinci bölümünde gerçekleştirilen çift kale maçta dönüşümlü olarak kaleleri korudu.

Antrenmanın ikinci bölümüne ağrı hisseden Volkan Şen, çalışmayı yarım bıraktı. Teknik heyetten izinli olan Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almazken; Robin van Persie, Raul Meireles ve Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Celtic maçı öncesi Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, 9 Aralık  Çarşamba günü saat 14.30’da,Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı, aynı gün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde saat 17.30’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek.  


PAYLAŞ