Volkan Demirel Logo
04MAYIS 2017
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hedef 1 Milyon Üye Standımızı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hedef 1 Milyon Üye Standımızı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından, Hedef 1 Milyon Üye standına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti sırasında; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Mithat Yenigün, Asbaşkanlarımızdan Önder Fırat futbolcularımız Volkan Demirel, Moussa Sow, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur ve eski yöneticilerimizden Ahmet Ketenci hazır bulundu.

İstanbul Gençlik Festivalinin açılışı sırasında Başkanımız Aziz Yıldırım ve futbolcularımız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a isminin yazılı olduğu bir Fenerbahçe forması hediye ettiler. Ardından Hedef 1 Milyon Üye standımızı gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Başkanımız Aziz Yıldırım ve futbolcularımızla bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Senegalli oyuncumuz Moussa Sow, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan’a da isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması takdim etti.

Öte yandan festival açılışının öncesinde Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel ile Senegalli oyuncumuz Moussa Sow, Hedef 1 Milyon Üye standındaki taraftarlarımızın Fenerbahçe bayraklarını imzaladılar.
 

PAYLAŞ