Volkan Demirel Logo
06TEMMUZ 2011
Dayanıklılık, Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Dayanıklılık, Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçemiz, günün ilk antrenmanında dayanıklılık, kuvvet ve çabukluk çalışmaları yaptı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 2 saat süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenman, 2 grup halinde salonda ve sahada yapılan çalışmalarla tamamlandı. Oyuncularımız, fitness salonunda 12 parkurdan oluşan dayanıklılık ve kuvvet çalışmasının ardından, sahada yaptıkları çabukluk çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Volkan Demirel, Caner Erkin ve Recep Niyaz bugün Topuk Yaylası’na geldi. Volkan Demirel, takımdan ayrı düz koşu yaparken; Caner Erkin ve Recep Niyaz takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Antrenmana Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Mamadou Niang, eniştesi rahatsızlanan Mehmet Topuz ve Copa America’da görev alan Andre Santos ile Diego Lugano katılmadı.

Öte yandan izinlerini yarıda bırakıp dün sağlık kontrolünden geçen milli oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin ve Mamadou Niang’ın da bugün kampa katılacağı bildirildi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, bugün saat 14.00’de kamp merkezinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Takımımız günün ikinci antrenmanına ise saat 18.00’de başlayacak.


PAYLAŞ