Volkan Demirel Logo
11AĞUSTOS 2011
Derneklerimizden Takımımıza Destek

Derneklerimizden Takımımıza Destek

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanı izleyen Türkiye genelindeki bir grup derneğimizin temsilcileri, Takımımıza destek verdi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Taraftar derneklerinin temsilcileri Samandıra’da

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan top kapma ve pas organizasyonlarının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu ise Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı. Takımımızın akşam antrenmanını, Türkiye genelindeki 25 Fenerbahçe taraftar derneğinin İstanbul’a gelen başkan ve diğer temsilcileri de izledi. Antrenman öncesi tüm takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren dernek temsilcileri, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile Takım Kaptanımız Alex de Souza’ya çiçek verdi. Fenerbahçe Resmi Twitter hesabına bir açıklama yapan taraftar derneklerinin temsilcileri, "Her zaman yanınızdayız. Bu şampiyonluğu ne kadar hak ederek kazandığınızı biliyoruz" dediler. Bu arada izninin ardından dün akşam kondisyoner ile çalışan Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang ile kasığındaki sakatlığı geçen Sezer Öztürk, akşam idmanının tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Öte yandan milli takımda bulanan fakat maçta görev almayan oyuncularımızdan Volkan Demirel, Mert Günok ve Semih Şentürk de takımla yapılan tüm çalışmalarda yer aldı.

Yine biz kazanacağız

Milli maçlarda görev alan oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal sahada yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Andre Santos ise rejenerasyon çalışmasını salonda tamamladı. Daniel Güiza, özel program dahilinde çalışmalarına salonda devam ederken; izinli olan Diego Lugano antrenmanda yer almadı.  Bu arada milli takımından dönen Brezilyalı oyuncumuz Andre Santos, Fenerbahçe Resmi Twitter hesabına yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımı, taraftarımız çok özledim. Çok çalışacağız, yine biz kazanacağız" dedi.

Hazırlıklar çift antrenmanla devam edecek

Takımımız 12 Ağustos Cuma gününü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak günün ilk antrenmanı basın mensuplarına açık; saat 18.00’de başlayacak günün ikinci antrenmanı ise kapalı gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ