Volkan Demirel Logo
24AĞUSTOS 2010
Dia, Takımla Çalışmalara Katıldı

Dia, Takımla Çalışmalara Katıldı

Fenerbahçemiz, PAOK ile 26 Ağustos Perşembe günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan oyuncumuz Dia da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.00’da başlayan basına kapalı antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Dün akşamki Trabzonspor maçında oynayan oyuncularımız bir yenileme çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman taktik ağırlıklı çalışmalarla sona erdi.

Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, sol dirseğinde ezilme olan ve tedavisine başlanan Bilica, sağ ayağında darbeye bağlı ödem bulunan ve tedavisine başlanan Semih ile tedavileri süren Güiza ve Volkan Demirel antrenmana katılmadı.

Takımımız, 25 Ağustos Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde saat 18.00’de başlayacak ve ilk 15 dakikası medyaya açık tutulacak antrenmanla PAOK maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

PAYLAŞ