Volkan Demirel Logo
30HAZİRAN 2010
“Doğru Ve Samimi Olun”

“Doğru Ve Samimi Olun”

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transferimiz Caner Erkin’in de yer aldığı antrenman öncesi sahada oyuncularıyla bir toplantı yapan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, oyuncularından, her zaman kendisine karşı doğru ve samimi olmalarını istedi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile kaleci antrenörü Murat Öztürk de sahada hazır bulundu. Antrenman öncesi oyuncularına sahada bir konuşma yapan Aykut Kocaman, "Aramıza katılanlar oluyor, olmaya da devam edecek, yeni transferler de olacak. Caner aramıza katıldı. Hem kendi adıma hem takım adına kendisine başarılarla dolu, sakatlıktan uzak bir sezon diliyorum. Yarın laktat testi var. Bu testlerde tüm performansınızı yansıtmanızı istiyorum. Çünkü gelecek haftadan itibaren, bu testlerin sonucuna göre antrenman programınızı şekillendireceğiz. Genel olarak görüntümüz iyi. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Çok az zamanımız var. Bu zamanı iyi değerlendirmeye çalışın. Tek istediğim; bana karşı her zaman doğru ve samimi olmanız. Ben size karşı her zaman öyle olacağım" dedi.

Koşu ve koordinasyon hareketleri başlayan antrenman, 3 grup halinde 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Bu çalışmaya Aykut hoca da katıldı. Daha sonra yarı sahada top kapma ve pas çalışması yapan oyuncularımız, yine yarı sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Gökhan Gönül, Özer, Mehmet Topuz, Andre Santos ve Güiza ile böcek sokması nedeniyle ayak bileğinde enfeksiyon oluşan Volkan Demirel antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tesislerde ayrı programlarla çalışmalarını sürdürdü. Eşinin doğumu nedeniyle özel izinle ülkesinde bulunan Alex, yine özel izin alan Semih, Dünya Kupası maçları sonrası izinli olan Stoch ve milli takımında bulunan Lugano da antrenmanda yer almadı.

Takımımıza yarın 15.00-19.00 saatleri arasında laktat testi uygulanacak. Kondisyoner Doç. Dr. Alper Aşçı, test sonuçlarına göre kişisel programını yazacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
“DOĞRU, VE, SAMİMİ, OLUN”