Volkan Demirel Logo
28TEMMUZ 2006
“Double You” Yeni Kıyafet Sponsorumuz

“Double You” Yeni Kıyafet Sponsorumuz

Fenerbahçemizin  “Double You” Firması ile yaptığı yeni sezon kıyafet anlaşması bugün düzenlenen törenle imzalandı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinde yapılan imza törenine Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı ile “Double You” firmasından Rıfat Elhadef  katıldı. Murat Özaydınlı, imza töreninde yaptığı konuşmasında Fenerbahçe’nin artık Avrupa devi takımlarından biri olduğunu söyleyerek, "Bundan kıvanç duyuyoruz . 100 yılımızda da bir çok yeniliklerle taraftarımızın karşısında olacağız. İşte Double You” firması takımlarımızı şıklaştıracak yeni sponsorlarımız. Oyuncularımızın ne kadar şık olduğu gözüküyor. Ve onlar bu şıklıklarını sahaya yansıtacaklar" dedi.

“Double You” firmasının yetkilisi Rıfat Elhadef ise Fenerbahçe ile çalışmanın heyecan verici olduğunu söyleyerek, "Fenerbahçe’nin 100. yılı düşünülerek bir kreasyon hazırladık. Oyuncularımız da bunu son derece güzel bir şekilde teşhir ettiler" diye konuştu.

 Törende Basketbol Takımımız Menajeri Cenk Renda, Futbol Takımımız İdari Menajeri Volkan Ballı,  Profesyonel Futbol Takımımız oyuncuları Tuncay Şanlı, Önder Turacı, Stephen Appiah ve Volkan Demirel de hazır bulundu.

“Double You” Firması Profesyonel Futbol Takımımızın yanı sıra Voleybol ve Basketbol Erkek Takımlarımızın da kıyafet sponsorluğunu yapacak.


PAYLAŞ