Volkan Demirel Logo
14KASIM 2005

"Dünya Görüşüm Değişti"

Fenerbahçemizin ve (A) Milli Futbol Takımımızın kalecisi Volkan Demirel, İsviçre ile oynadıkları Dünya Kupası elemeleri play-off baraj ilk maçında yaşanan olayların, dünyaya bakış açısını değiştirdiğini söyledi.
Volkan, Milli Takım Psikoloğu Acar Baltaş ile birlikte Conrad Otel’de düzenlediği basın toplantısında, ’’Medeniyet ülkesi’’ olarak bildikleri bir ülkede bunların yaşanmasının kendisini şaşırttığını ifade ederek, ’’İsviçre maçında yaşananlar, benim dünyaya bakış açımı ve değer yargılarımı değiştirdi. Hem şaşırdım, hem üzüldüm. Çünkü ben İsviçre’yi dünyanın en medeni ülkesi olarak görüyordum’’ dedi. 

’’Bütün bu yapılanlar bizi yıldırmadı, orada yapamadığımızı İstanbul’da yapıp, Dünya Kupası finallerine gideceğiz’’ diyen Volkan, buna sonuna kadar inandıklarını söyledi.

Milli kaleci, çarşamba günü oynanacak karşılaşmada, 60 bin kişilik fanatik ve inanmış bir taraftar kitlesine ihtiyaçları bulunduğunu kaydederek, ’’Bize inandıkları zaman, neler yapabileceğimizi görecekler. O gece herkes çok sabırlı olmalı. Turu geçeceğimizden hiç kuşkum yok. 2-0’lık bir dezavantajımız var. İlk yarıda bir gol bulursak, turu kolaylaştıracağımıza inanıyorum. İlk maça gitmeden turu geçeceğimize eminsem, şimdi de aynı şekilde eminim’’ diye konuştu.

PAYLAŞ