Volkan Demirel Logo
04TEMMUZ 2012
Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım

Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım

Kulübümüzün yeni transferlerinden Egemen Korkmaz, Fenerbahçe’de futbol oynayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Takımın başarısı için elinden gelenin en iyisi yapacağını belirten başarılı oyuncu, transferinde emeği geçen herkese de teşekkür etti.

Başarılı stoper Egemen Korkmaz’ın Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamalardan bazı satırbaşları ise şöyle:

Çok büyük bir camiaya geldim
Her şeyden önce benim için ve camiamız için hayırlı olsun. Çok mutluyum. Çok büyük bir camiaya geldim. Onun da farkındayım. Gerçekten heyecanlı ve mutluyum.

Fenerbahçe’de olmanın heyecanını yaşıyorum
Transfer sürecinde yaşanan sıkıntılı sürecin ardından şu anda imzayı attıktan sonra rahatladım. Biraz önce de söyledim, Fenerbahçe çok büyük bir camia. Tabi bende burada futbol oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bunun heyecanını yaşıyorum. İnşallah sahaya çıkmakta bana nasip olur.

Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Öncelikle Sayın Aykut Kocaman’a çok teşekkür etmem lazım. Kendisi iyi dileklerini menajerim aracılığıyla bana iletti. Beni takımda görmek istediğini söyledi. Bende Aykut hoca ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ali Yıldırım’a bizzat teşekkür ediyorum. Erdinç ağabeyinde çok büyük emeği var.

Takıma ciddi anlamda katkı sağlamak istiyorum
Buraya hep rakip olarak geldim. Şimdi formasını giyip sahaya çıkacağım. Bende büyük bir heyecanla o günü bekliyorum. Önemli olan burada takım olarak başarı yakalamak. Tabi ki ilk hedefimiz bu olacak. Bende bireysel anlamda takıma ciddi olarak katkı sağlamak istiyorum. Bana olan güveni de boşa çıkarmak istemiyorum. Buranın atmosferi çok etkileyici. İnşallah taraftarın beklentisine en iyi şekilde yanıt veririm.

Birçok milli oyuncu ile burada olmak çok önemli
Milli takımdaki arkadaşlarımla burada beraber oynamak büyük bir avantaj olacak. Dünya futbolunda da bir jenerasyon yakalayan takımlar başarılı oluyor veya bir takımın iskeleti bir milli takımda oynarsa, başarı geliyor. İspanya bunun en büyük örneği aslında.  Fenerbahçe takımında birçok milli oyuncunun birlikte olmasının milli takıma da olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

Volkan’ın yeri bende çok ayrı
Volkan’ın bende ayrı bir yeri var. 2000 yılından itibaren yaklaşık 1. 5 yıl Kartalspor’da Volkan’la beraber oynadık. Oda arkadaşımdı. Onun ötesinde hala o zamandan bu zamana kadar süregelen ve inşallah ömür boyu devam edecek bir arkadaşlığımız dostluğumuz var. Onun bende çok farklı bir yeri var. Bugün bu iş oldu diye bu sözleri kullanmıyorum. Gerçekten bende çok ayrı bir yeri var. Benimle ilgili iyi dileklerini ilettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Onunla beraber aynı takımda oynayabilmekte beni ayrıca sevindiriyor. Onun da dışında bir çok arkadaşla en azından karşılıklı oynadım. Beraber oynadığım arkadaşlarım da var. Uyum süreci açısından bu çok önemli. En kısa sürede kampa katıldığımda uyum süreci yaşayacağımı düşünmüyorum. Bir an önce adapte olup takıma fayda sağlamak istiyorum.

Volkan’dan Egemen’e övgüler
Canlı yayına telefon bağlantısı ile katılan Kalecimiz Volkan Demirel, "Egemen’i anlatmaya gerek yok. Görünen köy klavuz istemez. Benim için futbol camiasında yerinin çok farklı olduğu bir isim. Gelmesine çok sevindim. Türk futbolunda kendini kanıtlamış, kendini belli bir yerlere getirmiş bir futbolcu. Fenerbahçemize en iyi şekilde hizmet edecektir. Bu transfere en çok sevinenlerden biriyim. Çünkü 11-12 yıl önce aynı odayı paylaştık. Beraber yedik, beraber içtik, beraber oynadık. İnşallah şimdi de Fenerbahçe forması altında hep beraber sevineceğiz, hep beraber üzüleceğiz. İnşallah herkese hayırlı olur. Bu sene her şeyi Allah gönlümüze göre verecektir. Çok da iyi bir yolda gidiyoruz. Güzel ve güneşli günleri inşallah beraber yaşacağız. İstediklerimizi sahaya yansıtır ve inşallah istediklerimize ulaşırız" dedi.

Başkanımız transferimde yakından ilgilendi
Öncelikle Başkanımıza geçmiş olsun diyorum. Sağolsun transferimde çok yakından ilgilendi. Volkan’ın da dediği gibi güzel günler inşallah hep beraber bizi bekliyor. Başarılarla dolu güzel sezonlar geçiririz. Benimde bu başarılarda bir nebze payım olursa çok büyük mutluluk duyarım.

Fenerbahçe’de de gol sevinçlerini yaşamak istiyorum
Öncelikle biliyorsunuz asli görevim savunma yapmak. Asli görevimi yaptıktan sonra özellikle duran toplarda gol aramak için ileriye çıkıyorum. 3 gol atarak hatrick yapmıştım. Bu benim için çok büyük şanstı. Çünkü bazen bir sezonda bile 3 gol atmaya zorlanırken, bir maçta 3 tane gol atmak benim için gerçekten çok sevindirici bir olaydı. Umarım aynı şeyleri Fenerbahçe’de de yaşarım. Duran topları kullanan isimler de çok önemli. Şimdi bizde de başta Alex olmak üzere çok kaliteli isimler var. Bende üzerime düşen neyse onu yapmaya çalışacağım. İnşallah bu sevinci hep beraber yaşarız.

Rekabet başarıyı getirir
Forma rekabetinde asıl olan Fenerbahçe Kulübü’nün başarısıdır. Onun için hepimiz aynı ortak noktada buluşuyoruz.Tabi ki her futbolcu oynamak ister. Ama sonuçta sahaya bir on bir çıkıyor. Rekabetin olması da bu anlamda çok sevindirici. Rekabetin olduğu yerde başarı daha çabuk gelir. Tatlı bir rekabet olacak. Önemli olan sahaya çıkıp maçı kazanmak.

Kaybetmeyi kabullenemeyen bir yapım var
Her şeyden önce ben kendimi daima geliştirmeye çalışıyorum. Özellikle de son 4 sene de, aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Bunları benim söylemem değil değerlendirecek insanların söylemesi daha doğru olur. Kendimi gerçekten geliştirmeye çalışıyorum. Bununla ilgili ekstra çalışmalar yapıyorum. Herkesin bildiği gibi benim mücadeleci bir yapım var. Kaybetmeyi kabullenemeyen bir yapım var. Benim için her şeyden önce bu yapım geliyor. Devamlı fizik olarak güçlü ve kuvvetli olmam gerekiyor. Bunun yanında günümüz futbolunda topla ilişkilerinizin mutlaka iyi olması lazım. Her geçen gün kendimi yenileyerek, günümüzün futboluna ayak uydurmaya çalışıyorum. Aynı şekilde devam edeceğim.

Umarım başarılarla dolu yeni sezonlar geçiririz
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Umarım başarılarla dolu yeni sezonlar geçiririz. Benimde bunda payım olursa çok mutlu olacağım. Benim için ve camia için tekrardan hayırlı olsun.

PAYLAŞ