Volkan Demirel Logo
28EYLÜL 2017
Eljif Elmas:

Eljif Elmas: "Hayalim Fenerbahçe’De Oynamaktı"

Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Eljif Elmas, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan ve Fatih Demirkol’un sunduğu “Günün Röportajı” programına konuk oldu.

Hayalinin Fenerbahçe’de forma giymek olduğunu ifade eden genç yıldız, taraftarımızdan da övgüyle bahsetti.

Futbolcumuz Eljif Elmas’ın açıklamalarından derlediklerimiz şu şekilde:

“Burada olduğum için mutluyum. Böyle bir takımda olmak, böyle büyük oyuncularla birlikte oynayacak olmak harika.  Fenerbahçe’de olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah hepimiz için iyi olur.”

“Türkçe’yi Makedonya’da öğrendim. Oturduğumuz çevrede Türkçe konuşuluyordu.”

“Ben futbola Tefeyyüz İlköğretim Okulu’nun futbol takımında başladım. Her zaman Fenerbahçe’de oynamak istiyordum ve şimdi hayalim gerçekleşti.”

“Ben 3 yaşında beri topla büyüdüm diyebilirim. Her gün top peşinde koşturuyordum. Babam da beni futbol okuluna yazdırmak istedi. 2007’de Fenerbahçe Tefeyyüz Futbol Okulu’na yazdırdı. Orada oynadıktan sonra Rabotniçki’ye gittim. 1 sene u17 oynadım, ardından A Takıma çıktım. 14 yaşında A takıma çıktım. 16 yaşımı doldurduğumda da ilk maçıma çıktı.”

“Burada geldiğim günden bu yana herkes benimle ilgileniyor.  Takım arkadaşlarım, kulübüm benimle ilgileniyor. Gerçekten çok ama çok mutluyum.”

“Ben takımı için mücadele eden bir futbolcuyum. Takımım ve hocam benden ne isterse, ne beklerse onu yapıyorum.”

“Çalışmayı çok seviyorum. Antrenmanlarda çok çalışıyorum. Tempoya alışkınım ve her zaman bu tempoda devam etmek istiyorum. Şimdiye kadar hep en zoru başarmak istedim. Kendimi zorladım ve sanırım o yüzden buradayım. İnşallah da burada kalıcı olurum.”

“İlk maçımı Cagliari’ye karşı oynadım. Çok heyecanlandım ve çok mutluydum. Büyük bir taraftarımız var. Böyle bir statta oynamak harikaydı. Unutamayacağım bir maçtı.”

“Ben geldiğim günden bu yana bu taraftar önünde oynamayı hayal ediyorum. Büyük takımlara gol atmak istiyorum. Taraftarımız önünde gol atmak istiyorum. Beşiktaş maçını izledim ve çok etkilendim. Şimdiye kadar beni en çok etkileyen atmosferdi.”

“Takımda büyük oyuncular ve onlarla bir arada olmak harika bir duygu. Biz gençler olarak onlardan öğreneceğimiz şeyler var. Mehmet Topal, Valbuena, Volkan Demirel, Skrtel gibi dünya çapında isimlerle aynı takımdayız ve onlardan çok şey öğrenebiliriz.”

“Ronaldinho benim idolüm diyebilirim.”

“Doğum günümde takım arkadaşlarım bana sürpriz yaptılar. Doğum günümü unutmadıkları için çok mutluyum.”

“Bütün oyuncularla çok iyi anlaşıyorum. Ocak ayınca maça çıktığımda çok daha iyi olacaktır.”

“Ben babama sormadan hiçbir şey yapmıyorum.  Her zaman bana destek oldular.”

“Türkçe müzikler dinlemeyi seviyorum. Benim yaşadığım yerde de okullarda Türkçe vardı.”

“Türkiye Ligi’ni takip edebiliyordum. Kaliteli bir lig. Oldukça da sert bir lig. Bu ligde çok sayıda yıldız oyuncu var.”

“Her sene şampiyonluk yarışı zor. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe gibi büyük bir takım şampiyon olacaktır. Bu şekilde devam edersek şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

“Ben iddialıyım ama takımda benden büyük isimler var ve ben onlara saygı duyuyorum. Onlar ne derse o olacak.”

“Bana her zaman destek olsunlar Biz elimizden geleni yapacağız ve buraya şampiyonluğu getireceğiz. Bize inansınlar. Taraftarımızın desteğiyle şampiyon olacağız."

“Ben her zaman en iyisini düşünüyorum. Süper Lig’de şampiyon olmak istiyorum. Fenerbahçe ile Avrupa’da da iyi bir seviyeye çıkmak istiyorum. Fenerbahçe forması altında goller atmak istiyorum.”

“Tarih özellikle ilgi alanım.”

“Üniversite hayalim de var. Tabii önce futbolumu geliştirmek istiyorum."


Eljif Elmas'ın konuk olduğu "Günün Röportajı" programının tamamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz...



PAYLAŞ