Volkan Demirel Logo
06NİSAN 2011
Emre Takımla Çalıştı

Emre Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Emre Belözoğlu, takımla çalıştı.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, dar alanda top kapma ve pas çalışmasının ardından yine dar alanda pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamlayan Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Sağ arka üst adelesinde sertleşme olan Joseph Yobo ile Issiar Dia ve Selçuk Şahin’in tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.
  

Takımımız, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 7 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak


PAYLAŞ

ETİKETLER
EMRE, TAKIMLA, ÇALIŞTI