Volkan Demirel Logo
19TEMMUZ 2011
“En Büyük Delilimiz Alın Terimiz”

“En Büyük Delilimiz Alın Terimiz”

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Futbolcularımız, son günlerde kamuoyunun gündemini meşgul eden konularla ilgili olarak hazırladıkları "En Büyük Delilimiz Alın Terimiz" yazılı pankartı açarak başladıkları antrenman sırasında, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü de tezahüratlarla kutladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Mesajlarını verdiler

Antrenman öncesi, saha kenarında, başka hiçbir açıklama yapmadan "En Büyük Delilimiz Alın Terimiz" yazılı anlamlı bir pankart açarak mesajlarını veren oyuncularımız koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle antrenmana başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla sonra erdi. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Saat tam 19.07’de sahada kutlama

Takımımız, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler gününü kutlamayı da unutmadı. Antrenmanın ortasında saatler tam 19.07’yi gösterdiği sırada Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman’ın düdüğüyle tüm oyuncularımız çalışmayı bırakıp alkışlarla kutlamaya başladı. Daha sonra oyuncularımızın yine saha ortasında yaptığı "Fenerbahçe" tezahüratıyla bu kısa kutlama sona erdi. Kutlamaya, sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmayan ve tesislerde tedavi gören Takım Kaptanımız Alex de Souza da katıldı. Saatlerin 19.07’yi göstermesinden kısa bir süre önce tesislerden saha kenarına gelen Alex, alkış ve tezahüratla takım arkadaşlarının kutlamasına ortak oldu.

Sakatlığı bulunan oyuncularımızın son durumu

Sakatlıkları nedeniyle Belçika’ya götürülmeyen, tedavi ve çalışmalarını bu süre zarfında tesislerde sürdüren Uğur Boral, Serdar Kesimal ve Berk Elitez, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Durumunun iyiye gittiği bildirilen Mamadou Niang, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sağ üst adalesinde zorlama tespit edilen Sezer Öztürk ve sol arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Alex de Souza tedavilerini tesislerde sürdürdü. Tedavisi süren Emmanuel Emenike ise ayrıca salonda bir dizi çalışma yaptı. Copa America’da görev alan oyuncularımız Diego Lugano ve Andre Santos ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız hazırlıklarına, 20 Temmuz Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık; saat 19.00’da başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ