Volkan Demirel Logo
20AĞUSTOS 2009
“En İyi Yerlere Gelmek İstiyoruz”

“En İyi Yerlere Gelmek İstiyoruz”

Oyuncumuz Volkan Demirel, Avrupa'daki tüm organizasyonların önemli olduğunu, her organizasyonda Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmekle yükümlü olduklarını ve en iyi yerlere gelmek istediklerini söyledi.
Takımımızın FC Sion'u deplasmanda 2-0 yendiği maç sonrası açıklamalar yapan kalecilerimizden Volkan Demirel,  "Hava şartları zorluydu bugün. Zaten artık futbolda güçlü güçsüz takım kalmadı. Bugün de havanın sıcaklığı tempomuzu düşürdü. Amacımız burada gol yemeden atabildiğimiz kadar gol atmaktı. İstediğimizi de elde ettik. Umarım İstanbul'da da istediğimizi sonucu alarak yolumuza devam edeceğiz. Avrupa'daki bütün organizasyonlar önemli. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmekle yükümlüyüz. En iyi yerlere gelmek istiyoruz. Ligde de şampiyonluğu kazanıp seneye yeniden Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi amaçlıyoruz.  Zico, Aragones ve Daum farklı tipte hocalar. Hocamız bizi çok iyi konsantre ediyor. Hepimizin konsantrasyonu üst düzeyde. Çok güçlü bir takım olduk. Son anlarda bile gol atabiliyoruz. Daum'un çok katkısı var tabii bunda. Takım arkadaşlarım da çok iyi çalışarak buna katkı sağlıyor" diye konuştu.

AMAÇ KAZANMAK

Volkan, daha sonra FB TV'ye yaptığı açıklamada ise, "Avantajlı bir skor elde etmek istiyorduk. Çok sıcak bir havada oynadık. Maçtan önce koşan arkadaşlara Allah yardım etsin dedik. İstediğimiz sonucu aldık. İnşallah İstanbul'daki maçta da istediğimiz sonucu alarak Avrupa Ligi'ne gideriz. Kötü oynasak da istediğimiz sonucu alıyoruz. Amaç kazanmak. İyi mücadele ediyoruz. Elimizden geldiği kadar Takımımıza gol yedirmemeye, mağlup duruma düşmemeye çalışıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. İnşallah böyle devam ederiz" dedi.

PAYLAŞ