Volkan Demirel Logo
31EKİM 2008
Eskişehirspor Hazırlıkları Tamamlandı

Eskişehirspor Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında, yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Yoğun sis altında yapılan antrenmanda, taktik ağırlık çalışmalar gerçekleştirildi.
Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 17.30.'da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Carlos Cascallana'nın yaptırdığı ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra, takımımız bir istasyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra geniş alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenman tamamlandı. Sakatlığı bulunan oyuncumuz Tümer antrenmana çıkmazken, Önder ve Emre, istasyon çalışmasına kadar takımla birlikte çalışıp, antrenmanı kondisyoner Dolu Arslan eşliğinde saha kenarında düz koşu yaparak tamamladı. Kalecilerimiz,  Kaleci Antrenörü Angel Ferez yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Taktik ağırlık çift kale maçın başlamasının ardında Volkan Demirel ve Volkan Babacan'ın kalelere geçmesiyle, tek kalan diğer kalecimiz Mert Günok, Angel Ferez ile çalışmasını sürdürdü. Bu sırada oyuncumuz Kazım Kazım da özel bir çalışma gerçekleştirdi. Öte yandan antrenmanın bir bölümünü Asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Yıldırım da izledi. Eskişehirspor maçı için hazırlıklarını tamamlayan takımımız, bugün  saat 20.50'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Eskişehir'e hareket edecek.

TÜMER'İN SAĞ KASIĞINDA ÖDEM VAR

Kulüp Doktorumuz Piyer Arzuman, hafta içinde oynadığımızı Ankaragücü kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Tümer Metin'in son durumu hakkında bilgiler verdi. Arzuman, "Çekilen MR sonucu Tümer'in sağ kasığında ödem tespit edildi ve tedavisine süratle başlandı. Tümer'in bu sakatlığının, daha önceki sakatlığıyla bir ilgisi yok. Tedavi sürecinin başlamasıyla birlikte, oyuncuyu en kısa sürede takıma vereceğiz" diye konuştu.

MALDONADO'NUN YENİ SAÇ MODELİ İLGİ ÇEKTİ

At kuyruğu yaptığı uzun siyah saçlarıyla dikkat çeken Şilili oyuncumuz Claudio Maldonado'nun yeni saç modeli, akşam antrenmanında oyuncularımız arasında en çok konuşulan konuydu. Çünkü Maldonado, uzun saçlarını kısacık kestirmiş ve antrenmana yeni saç modeliyle katılmıştı. Maldonado'nun yeni saç modeli büyük ilgi ve dikkat çekerken tüm takımdan geçer not aldı.

TAKIMIMIZIN 18 KİŞİLİK MAÇ KADOROSU

Akşam antrenmanın ardından Fenerbahçemizin 18 kişilik Eskişehirspor maçı kadrosu açıklandı. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Lugano, Yasin, Edu, R.Carlos, Selçuk, Maldonado, Josico, Ali Bilgin, Deivid, Alex, Uğur Boral, Vederson, Semih, Güiza ve İlhan.


PAYLAŞ