Volkan Demirel Logo
19ŞUBAT 2012
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Sivasspor maçında görev alan oyuncularımız antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrıldı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncularımız ardından dar alanda pas organizasyonları çalıştılar. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçın ardından koşu çalışması ile tamamlandı.

Sol arka alt adalesinde zorlanmaya bağlı ödem tespit edilen Volkan Demirel ile darbeye bağlı sol kalça bölgesinde ezilme ve ödem oluşan Orhan Şam’ın tedavisine başlandı.  İzinli olan Miroslav Stoch ile tedavisi devam eden Sezer Öztürk de antrenmanda yer almayan diğer isimlerdi.

20 Şubat Pazartesi gününü izinli geçirecek olan Profesyonel Futbol Takımımız, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 21 Şubat Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacakları antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ