Volkan Demirel Logo
15KASIM 2012
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında, 17 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda pas organizasyonlarıyla devam etti. Ardından dar alanda yapılan 6 minyatür kaleden oluşan maçla antrenman tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, takımdan ayrı Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile çalışırken, Volkan Demirel antrenmanın ikinci bölümünde ise salonda gerçekleştirdiği özel çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Öte yandan Milli takımlarda bulunan oyuncularımız, bugün akşam gerçekleştirilen antrenmanda bir rejenerasyon çalışması yaptı.

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını, 16 Kasım Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 10.30’da başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek. Takımımız bu antrenmanın ardından, öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havaalanı’nda kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente gidecek.


PAYLAŞ