Volkan Demirel Logo
21ŞUBAT 2012
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 28. Haftasında, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

Takımımız çalışmalarına salonda yaptığı kuvvet çalışmalarıyla başladı. Daha sonra sahaya çıkan takımımız çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusunun ardından dar alanda çift kale maç ile idmanı tamamladı. 

Miroslav Stoch salonda takımdan ayrı bir çalışma yaparken sol arka alt adalesinde zorlama bulunan Volkan Demirel ise tesislerde tedavi oldu. Sezer Öztürk’ün tedavisine Almanya’da devam edildi. U-17 Milli takım kampında bulunan Recep Niyaz ise antrenmanda yer almadı.

Profesyonel Futbol Takımımız, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 22 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacakları antrenmanla sürdürecek. 

Saat 11.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ