Volkan Demirel Logo
09NİSAN 2010
“Feneralarm” Projesi Hayata Geçti

“Feneralarm” Projesi Hayata Geçti

Tüm Fenerbahçe taraftarını ortak bir güvenlik çatısı altında birleştirmeyi amaçlayan ve "Güvendesin 12 Numara Fener Alarm Kapında" sloganıyla yola çıkan FenerAlarm Projesi, Fenerium'dan sorumlu Asbaşkanımız Abdullah Kiğılı ve Evre Alarm Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güney'in imzaladığı protokolle hayata geçti. Projenin tanıtıldığı toplantıda diğer yenilikler hakkında da bilgi veren Abdullah Kiğılı, Fener Su'nun yanı sıra Fenerbahçe ayakkabısı ve Fenerbahçe terliklikleri gibi yeni ürünlerin çıkarılacağını duyurdu.

FenerAlarm Projesi'nin tanıtımı için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde düzenlenen basın toplantısına Abdullah Kiğılı ve Erkan Güney'in yanı sıra, Fenerbahçe Spor Ürünleri  Tic. San. A.Ş Genel Koordinatörü Aydın Kirman, Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Gökçek Vederson, Andre Santos, Özer Hurmacı, Bekir İrtegün ve Evre Alarm Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Aydın Kirman, "Bugün sizlerle, kulübümüz için önemli bir gelişmenin, Fenerbahçe Spor Kulübü imzalı yeni bir hizmetin haberini vermek için bir aradayız. Bugün burada gerçekleştireceğimiz anlaşmayla kulübümüzün en önemli oyuncularından olan, Büyük Fenerbahçe taraftarını tüm yaşamında ortak bir güvenlik çatısı altında birleştirmeyi amaçlıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü isminin değeriyle, bugün olduğu gibi yarın da taraftarımızın yaşamına değer katan ürün ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Günlük 1 Dolara güvenli yaşam

Daha sonra söz alan Abdullah Kiğılı ise "Bildiğiniz gibi Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarıyla bütünleşmiş, taraftarını camianın en önemli oyuncularından biri olarak gören bir kulüp. Bu anlamda onların hayatını kolaylaştıran ve takımımızla olan bağlarını kuvvetlendiren projeleri hayata geçirmeye devam etmekteyiz. Bugün burada sizlerle paylaştığımız FenerAlarm da bu fikirle hayata geçirilmiş önemli bir hizmet projesi. Hizmetin amacı, tüm Fenerbahçelileri tek bir güvenlik çatısı altına toplamak, onlara güvenli ve huzurlu bir yaşam sunmak ve bu hizmetten faydalanırken de takımlarının ekonomik büyümesine katkıda bulunmalarını sağlamak. Biz bu özel proje için tabiri caizse ince eleyip sık dokuduk. Projenin altına imzasını atacak, sistemin işletimini sağlayacak kurum için, ülkemizin güvenlik sektörünün en güçlü isimlerinden birisini seçtik: Evre Alarm.

Evre Alarm, güvenlik sektöründe 20 yılı aşkın geçmişi, yurt içinde ve dışında 80 bini aşkın referansı ile güvenlik sektörünün en güçlü kurumlarından biri. Özel güvenlik yasası kapsamında hizmet veren yasal bir alarm haber alma merkezi ve nitelikli sistem kadrosuyla hizmet veriyor. Biz de bu projede onların güveniyle artı değer sağlayacağız. Pekiyi taraftarımızın bu hizmet ile kazancı, alacağı fayda ne olacak? FenerAlarm bize ne sağlayacak? FenerAlarm, Fenerbahçelilere, günde 1 dolardan başlayan cüzi bedeller karşılığında güvenli bir yaşam sağlayacak. 7 gün 24 saat evinde, ofisinde, mağazasında FenerAlarm ayrıcalığıyla korunma hakkı sunacak ve aldığı bu hizmet karşılığında da kulübünün ekonomik büyümesine katkı sağlayacak. Hedefimiz 5 yıl içinde Türkiye'nin her köşesinden 300- 400 bin Fenerbahçe taraftarını FenerAlarm çatısı altında toplamak. Camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Dünyada bir ilk

Evre Alram Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güney ise, "Bugün hepimiz için önemli bir gün. Ben öncelikle sizlere biraz kendimizden bahsedeceğim. Biz Evre Alarm olarak, Sayın Kiğılı'nın da ifade ettiği gibi elektronik güvenlik sistemleri sektöründe 20 yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz. Bu süreçte gerek yurt içinde gerekse yurt dışında 80 bini aşkın kişi ve kuruluşun güvenlik sorunlarına kesin ve kalıcı çözümler ürettik. Kurum olarak, sektörümüzde birçok ilke imza attık. Bugün Türk futbolunda birçok ilke imza atan ve bunların hepsini başarı ile hayata geçiren Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bir ilke daha imza attığı FenerAlarm projesinde yer almak bizim için büyük bir övünç kaynağı. Çünkü bugün imza attığımız proje, ülkemiz sınırlarını aşan, dünyada bir eşi daha olmayan özel bir kulüp projesi. Tecrübemiz ve hizmet anlayışımızın verdiği güçle, bu özel projede büyük Fenerbahçe taraftarı 12 numaranın layık olduğu en yüksek güvenlik hizmetini sağlayacağımızı sizlerin huzurda bir kez daha taahhüt ediyoruz. Tüm Fenerbahçelileri, evlerinde, ofislerinde ve diğer tüm mekanlarda güvenlik hizmetimizin ayrıcalığını yaşatmak için, FenerAlarm güvenlik çatısı altında olmaya davet ediyoruz ve diyoruz ki; Güvendesin 12 numara, FenerAlarm kapında! Sen güvenli yaşa, senin güveninle takımın da kazansın! Camiamız adına hayırlı olmasını diliyor ve hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

İlk üye Selçuk Şahin

Konuşmaların ardından Abdullah Kiğılı ve Erkan Güney, projeyi hayata geçiren protokole imza attı. Daha sonra FenerAlarm'ın ilk üyesi olan oyuncularımızdan Selçuk Şahin söz aldı. Selçuk, "İlk üye olmanın heyecanı var üzerimde. 2-3 hafta önce talihsiz bir olay yaşamıştım. FenerAlarm'ın ilk üyesi olma ayrıcalığıyla şimdi evimde rahat olacağım. Kulübümüz için de önemli bir proje. Tüm Fenerbahçelileri bu projeye davet ediyorum. Yapılan tüm projelerde taraftarımız yanımızdaydı. Fenerbahçe taraftarının bir kez daha yanımızda olacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

Fener Su ile  Fenerbahçe ayakkabısı ve terlikleri geliyor

Projenin ikinci müşterisi olan Abdullah Kiğılı bir kez daha söz alarak, "25 bin metrekarelik lojistik tesisimizi önce Allah'a sonra FenerAlarm'a teslim edeceğiz. Ne kadar çok Fenerbahçeliyi  bu projenin bu çatısı altında toplarsak bizim için o kadar büyük bir başarı olacak. Başka projelerimiz de var. Yakında Fener Su hayata geçiyor.  Fenerbahçe'in ayakkabıları ve terlikleri geliyor. 30'un üzerinde yeni ürün çeşidini 3 ay içinde hizmete sunacağız.  6 milyon TL'nin üzerinde gelir sağlayacak yeni projelere imza atacağız Onları da basın mensuplarına izah edip taraftarımıza tanıtacağız. Her geçen gün mesaimizi artıracağız. Yeni yaz koleksiyonumuzu tüm mağazalarımıza dağıttık. Bayilik sisteminden vazgeçtik. Artık kendi mağazalarımızı açıyoruz 10 yeni mağazayı devreye sokacağız. Pazartesi akşamı saat 17.30'da İzmir'de Agora AVM'de  yeni konseptimizle oluşturduğumuz yeni Fenerium mağazamızı yöneticilerimiz ve oyuncularımızın katılacağı bir törenle açacağız. Bu  iki tane yeni mağaza daha açacağız. Sırada Ankara ve Konya var. Sırasıyla bir çok yeni yerde yeni Fenerium mağazalarını çoğaltacağız. Konsepti değiştirdik. Artık Fenerbahçelilerin giyeceği günlük kıyafetler ve maç kıyafetleri üreteceğiz. Ve Feneriumlar büyük sese getirecek. Tüm Fenerbahçe taraftarını eni ürün konseptimizle mağazalarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

AYRINTILI BİLGİ:
444 53 FB veya www.feneralarm.com


PAYLAŞ