Volkan Demirel Logo
02AĞUSTOS 2014
Fenerbahçe 0-2 Sevilla (Hazırlık Maçı)

Fenerbahçe 0-2 Sevilla (Hazırlık Maçı)

Profesyonel Futbol Takımımız, üçüncü  hazırlık maçında son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu İspanyol takımı Sevilla ile karşılaştı. Kopenhag Brondby Stadyumu’nda oynanan maçtan Takımımız 2-0 mağlup ayrıldı...Rakip takımın gollerini 38. dakikada Aleix Vidal ile 50. dakikada Aspas kaydetti.Maçın son dakikasında ise Caner Erkin kırmızı kart gördü.

Takımımız karşılaşmaya, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Diego Ribas, Moussa Sow ve Pierre Webo on biri ile başladı.

İlk yarıda İspanyol ekibi hızlı ataklarla etkili olurken, Fenerbahçe ise Diego ve Mehmet Topal’la gol pozisyonlarına girdi.  Önemli kurtarışlara imza atan Volkan Demirel, 38. dakikada Aleix Vidal’ın golüne engel olamayınca Sevilla maçta 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklara devam maçın ilk yarısında baş gol olmayınca İspanyol ekibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Her iki teknik adamda ikinci yarıya oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Sevilla, 50. dakikada  Aspas’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a taşıdı. Fenerbahçemiz maçın geri kalan dakikalarında yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.
 


PAYLAŞ