Volkan Demirel Logo
26MART 2011
Fenerbahçe 1- 0 Fenerbahçe A2

Fenerbahçe 1- 0 Fenerbahçe A2

Profesyonel Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde A2 Takımımız ile oynadığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

 

Profesyonel Futbol Takımımız Uğur Boral’ın ilk yarıda attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken, Gökay İravul  maç esnasında yüzüne aldığı darbe sonrasında karşılaşmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. 

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan hazırlık maçı süresince Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

 

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch, Diego Lugano ve Andre Santos hazırlık maçında görev almazken, Emre Belözoğlu ile Selçuk Şahin takımdan ayrı yaptığı koşu çalışması ile antrenmanı tamamladı.

 

Dünkü antrenmana bel ağrıları nedeniyle katılmayan Serkan Kırıntılı hazırlık maçında görev alırken, Berk Elitez’in tedavisine tesislerimizde devam edildi.

 

27 Mart Pazar gününü izinli geçirecek olacak Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına 28 Mart Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak çalışma, basın mensuplarına da açık tutulacak.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

 


PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERBAHÇE, 1-, 0, FENERBAHÇE, A2