Volkan Demirel Logo
12TEMMUZ 2017
Fenerbahçe 1-2 Sporting Lisbon

Fenerbahçe 1-2 Sporting Lisbon

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, ikinci kamp dönemi için İsviçre’nin Lozan şehrinde bulunan Profesyonel Futbol Takımımız, Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda karşılaştı. İlk 45 dakikalık bölüm Bas Dost(32’) ve Nabil Dirar’ın(40’) karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken, ikinci yarıda Seydou Doumbia’nın kaydettiği golle Portekiz temsilcisi mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Censuy Stadı’nın tribünlerini dolduran taraftarlarımız, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve futbolcularımıza tezahüratlar yaparak sevgi gösterilerinde bulundu.

Takımımız mücadeleye Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel,  Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar,  Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Robin van Persie 11'yle başladı. İkinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başlayan Takımımızda, oyuna dâhil olan isimler; Aatif Chahechouhe, Simon Kjaer, İsmail Köybaşı ve Ozan Tufan oldu. Genç oyuncularımız Ahmethan Köse ile Oğuzkaan Güçtekin de Portekiz takımı karşısında forma şansı bulan isimler oldular.

Takımımız; 15 Temmuz Cumartesi günü Fransa’nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak.

Fenerbahçemiz, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.

Türkiye Cumhuriyeti Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı’dan Takımımıza Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı, Sporting Lisbon maçı öncesinde takımımızı ziyaret etti.

Karşılaşma öncesinde Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ile bir araya gelen Türkiye Cumhuriyeti Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı’ya imzalı Fenerbahçe forması hediye edildi.

PAYLAŞ