Volkan Demirel Logo
29EKİM 2012
Fenerbahçe 1-3 Mp Antalyaspor

Fenerbahçe 1-3 Mp Antalyaspor

Fenerbahçe 1-3 MP Antalyaspor

STAD:
Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Mete Kalkavan

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Milos Krasic, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

90+4’Karşılaşma Antalyaspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

90’Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edildi.

87’Stoch solda topla buluştu ve çapraza gelip şutunu attı fakat top auta gitti.

85’Takımımızda oyuncu değişikliği. Semih Şentürk, Selçuk Şahin’in yerine oyuna dahil olan isim.

80’Antalyaspor, Deniz Barış ile 3.golü buldu. Ömer Şişmanoğlu’nun pasında ceza sahasına giren Deniz Barış, topu ağlarla buluşturdu.

79’Caner şimdi korneri kullandı, savunmadan yine kornere gidiyor.

79’Şimdi Caner ve Stoch ile Antalyaspor yarı alanındayız. Caner’in pası Kuyt’a ama öncesinde savunmadan kornere gidiyor.

77’Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği. Salih Uçan, Hasan Ali’nin yerine oyuna dahil oldu.

75’Sol kanatta topla buluşan Caner oldu. Onun ortasında Sow’dan önce top Hakan Arıkan’da kaldı.

74’Hasan Ali ile rakip yarı alandayız. Onun ortasında yükselen Antalya savunmasında Murat oldu.

69’ Moussa Sow ceza sahasının sağ tarafında topla buluştu ve yerde kaldı fakat hakem devam dedi.

67’Baroni’nin ceza yayından verdiği pasla Sow ceza sahasında buluşturdu ve onun vuruşunda top direğe de çarparak dışarıya çıktı.

66’Fenerbahçemizde Krasic yerini Stoch’a bıraktı.

61’Takımımızda Bekir İrtegün, sarı kart gören oyuncu oldu.

59’Bu dakikalarda Fenerbahçemizin büyük baskısı var.

57’Sol taraftan yapılan ortada Krasic kafayla ceza sahasındaki Kuyt’a indirdi topu fakat Kuyt’ın Musa’ya yaptığı hareket faul oldu.

55’Atağı kalkan Fenerbahçemizde, Gökhan’a yapılan hareket faul. Gökhan sağ kanatta topu aldı ve ortasını yaptı  ve auta gitti.

53’Takımımızda, Serdar Kesimal, Murat Duruer’e yaptığı hareket sonraso sarı kart gören isim oldu.

51’Fenerbahçemiz, Caner ile rakip yarı alanda. Onun pasında hareketlenen Krasic oldu. Ortası ceza sahası içine hareketlene Selçuk’a ama öncesinde kaleci Hakan çıktı ve aldı.

49’GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ceza sahası önünde topla buluşan Kuyt’ın pası, ceza sahası içine koşu yapan Moussa Sow’a  oldu. Sow, sert bir şekilde vurdu ve gol.1-2.

48’Takımımızda Gökhan Gönül’e yapılan hareket faul. Tita’nını yaptığı sert harekete hakem sarı kartını gösterdi.

46’İkinci yarının ilk tehlikeli atağı Fenerbahçemizden geldi. Kuyt’ın pasında ceza sahasın içinde topla buluşan Baroni oldu ama istediği vuruşu yapamadı.

45’İkinci 45 dakikaya Antalyaspor başladı.

45’Hakem Mete Kalkavan, ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.0-2.

45’Antalyaspor’da savunmanın arkasında gelen bir pasta Diarra golü kaydeden isim oldu. Tita’nın pasında, ceza sahamızda topla buluşan Diarra 2.golü buldu.0-2.

45’Antalyaspor İbrahim ve Aissati ile yarı alanımızda. Şimdi Isaac ceza alanımıza ortaladı ama Diarra’dan önce Volkan’ın başarılı müdahalesi var.

43’Fenerbahçemiz, Kuyt ile Antalyaspor yarı alanında. Kuyt’ın vuruşunda top kaleci Hakan Arıkan’da kaldı.

41’Antalyaspor Diarra’nın golüyle 0-1 öne geçiyor. Ceza sahasında topla buluşan Diarra, Bekir’i geçerek kaleye vurdu ve top ağlarla buluştu.

39’Kornerde Tita ortaladı fakat Gökhan kafayla uzaklaştırdı topu.

36’Selçuk orta alanda bir geri pas verdi fakat Diarra araya girdi ve Aissati’ye verdi pasını fakat daha sonra savunma araya girdi Fenerbahçe’de.

35’Fenerbahçemiz, atak yeniliyor. Caner’in ortasında ceza sahası içine giren Serdar Kesimal’ın Ergün Teber’e yaptığı hareket faul.

33’Takımımız, yine tehlikeli geldi. Sağ kanattan topu taşıyan Gökhan Gönül olduç Onun pasında topla buluşan Kuyt oldu. Onun ortası, Gökhan topla buluşan isim, kaleyi düşündü ve vurdu ama top Hakan’da kaldı.

30’Fenerbahçemiz, Sow ile tehlikeli bir atak geliştirdi. Kuyt, ceza alanı önünde sahip olduğu topu, Sow ile buluşturdu. Sow kaleye vurdu ama top Kaleci Hakan Arıkan’da kaldı.

29’Şimdi Gökhan ile taç atışı kullandık. Top Kuyt’ta kaldı. Antalyasporlu oyunculardan bir müdahale var.

27’Fenerbahçemiz, Krasic ile bir atağa kalktı. Şimdi top Caner’de. O Hasan Ali ile oynadı. Onun ortasında top Sow’u aşıyor ve Ergün Teber uzaklaştırdı.

24’Baroni’nin pası Kuyt’a. Ondan Selçuk’a ve o da en gerideki Bekir ile oynadı. Bekir’den Caner’e. Şimdi Gökhan’a bir pas. rakip ceza alanındaki Sow’u düşündü ama top onu aşıyor.

23’Volkan Demirel’den uzun bir top. Şimdi Baroni ile Antalyaspor ceza sahasındayız.

22’Şimdi Antalyaspor, Diarra ile ceza alanımıza girdi.Aissati topla buluştu. Sol çaprazdan kaleyi düşündü ama Volkan başarılı bir şekilde çıktı ve aldı.

19’Takımımızda Hasan Ali ve Caner ile yarı alandayız. Caner’e Koray’ın yaptığı hareket faul. Baroni, serbest  vuruşu kullandı. Ceza sahası içindeki Caner topla buluşan isim oldu. Onun vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

16’Fenerbahçemizde Caner’in sol kanattan rakip yarı alana taşıdığı topa ceza sahası içinde hareketlenen Hasan Ali oldu. Onun ortasında topa dokunan Sow, ama onun kaleciye yaptığı hareket faul olarak değer kazanıyor.

14’Hazırlık paslarıyla Fenerbahçemiz, rakip yarı alanda geçme hazırlığında ama öncesinde Antalyaspor lehine bir taç kararı.

12’Fenerbahçemiz, Baroni ile ceza sahasının sol çaprazından serbest vuruş kullandı. Baroni’nin ortasında topa vuran Sow oldu. Ama az farkla dışarı çıktı.

11’Şimdi Baroni ile Antalyaspor yarı alanındayız. Kuyt topla buluştu. Onun sağ kanattaki Krasic’e pası ve şimdi ortasında Sow’dan önce kaleci Hakan Arıkan topa sahip oldu.

8’Fenerbahçemiz, Caner Erkin ile sol kanattan rakip yarı alana girdi. Ona iki Antalyasporlu oyuncunun müdahalesi var. Topu iyi sakladı. Caner yerde kaldı ama hakem devam kararı verdi.

5’Takımımız Baroni ile rakip yarı alanda. Musa’nın müdahalesi. Top Antalyaspor’da kaldı.

4’Bekir, uzun oynadı. İleri uçtaki Sow’a. Sow’dan sol kanattaki Caner Erkin’e, şimdi ceza sahasına girdi. Pasını verdi ama kaleci Hakan Arıkan topa sahip oldu.

3’Serbest vuruşu Antalyaspor’da Ergün Teber kullandı. Murat’a gelen topu karşılayan Kuyt oldu. Murat’ın Kuyt’a yaptığı hareket faul.

2’Fenerbahçemiz, orta alanda Selçuk ile bir atak hazırlığında ama Selçuk’un Tita ile girdiği ikili mücadelede faul düdüğ Antalyaspor lehine çaldı.

Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

Oyun alanına gelen her ik takım oyuncuları da İstiklal Marşımızı okudu.

Fenerbahçemiz, Antalyaspor karşısında çubuklu forma ile mücadele edecek.

Isınma hareketlerini tamamlayan her iki takım oyuncuları da soyunma odalarına gitti.

İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 34 maçın 24’ünü Fenerbahçemiz, 3’ünü Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşma da berabere sona erdi. Fenerbahçemizi toplam 64 golüne, Antalyaspor 23 golle karşılık verdi.

Her iki takım oyuncuları da ısınmak için oyun alanına geldi.

PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERBAHÇE, 1-3, MP, ANTALYASPOR