Volkan Demirel Logo
08EKİM 2011
Fenerbahçe 5-1 Kartalspor (Hazırlık Maçı)

Fenerbahçe 5-1 Kartalspor (Hazırlık Maçı)

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor ile yaptığı özel maçla sürdürdü. Takımımız rakibini 5-1 mağlup etti.

 

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada, ilk gol 40. dakikada golcü oyuncumuz Semih Şentürk’ten geldi.  43. dakikada ise Devilson’un golüyle ilk yarı  1-1 eşitlikle tamamladı.

 

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçemiz 67 dakikada Caner Erkin’in,  77. dakikada ise Alex de Souza’nın golüyle Kartalspor karşısında 3-1 önde geçti. Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren Fenerbahçemiz, 79. Issiar Dia, 85. Dakikada ise Henri Bienvunu’nun golüyle hazırlık maçından 5-1 galip ayrıldı.

 

Öte yandan Uğur Boral bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı’nın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

 

Çalışmalara, A Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül,  Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımımızda bulunan Gökay İravul katılmadı.

 

Takımımızın programı

 

9 Ekim Pazar gününü izinli olarak geçirecek Fenerbahçemiz Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını 10 Ekim Pazartesi günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basına kapalı, 18.00’de başlayacak antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ