Volkan Demirel Logo
07TEMMUZ 2006
Fenerbahçe: 7 İnegölspor: 1

Fenerbahçe: 7 İnegölspor: 1

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımız, 100. yılımızın ilk maçını Dereağzı Tesislerimiz’de İddaa Lig (B) 1. Grup takımlarından İnegölspor ile gerçekleştirdi. Takımımız, rakip ağlara tam 7 gol bırakırken, teknik direktörümüz Zico genç oyuncuları da izleme fırsatı buldu.

Volkan Demirel, Ümit, Deniz, Önder, Serkan, Servet, Marco, Tuncay, Semih, Tümer ve Uğur ilk 11’i ile sahaya çıkan takımımız ilk yarı çok iyi bir performans sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısı, 5-0 takımımız lehine sonuçlandı. Semih (dk. 13’), Tuncay (dk. 31’), Deniz (dk. 35’) ve Marco (dk. 26’+40’) Fenerbahçe’mizin gollerini attılar.

İkinci yarıdan notlar:
Kalemize Serdar Kulbilge geçti. İkinci yarının ve İnegölspor’un ilk golünü Yücel attı. İkinci yarıda takımımızda Mehmet Yozgatlı, Can Arat, Mahmut Hanefi, Zafer Biryol, Kemal Aslan, Murat Hacıoğlu, Olcan Adın, Mustafa Cevahir yer aldılar. Yeni transferimiz Tümer Metin, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü penaltıdan (dk. 66’) attı. Mehmet Yozgatlı Fenerbahçemizin 7. golünü İnegölspor ağlarına bıraktı. (dk 85’)

Karşılaşmayı Genel Sekreterimiz Vedat Olcay, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, yönetim kurulu üyemiz Ömer Temelli, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve yeni teknik direktörümüz Arthur Zico tribünden izlediler.

Karşılaşma boyunca sık sık not tutan Teknik Direktörümüz Zico, İdari Menajerimiz Volkan Ballı’dan da oyuncular hakkında bilgi aldı. Karşılaşma sonrası kısa bir açıklama yapan Teknik Direktörümüz: “Genç ve yetenekli oyuncularımız olduğunu gördüm. Bütün futbolcuların oyun performanslarını izleme fırsatı buldum. Çok ümitliyim. Çok güzel bir çalışma ortamı yaratacağız. Gerekli olan formülü hep beraber yaratıp ligde başarılı olmaya odaklanacağız.” dedi.

Yer: Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri
Saat: 10.00
Goller: Semih (dk. 13’), Tuncay (dk. 31’), Deniz (dk. 35’), Marco (dk. 26’+40’), Yücel (İnegölspor, dk 57’), Tümer Metin (P-dk. 66’), Mehmet Yozgatlı (dk. 85’)
Hakemler: Serkan Çınar, Erdem Bayık, Muzaffer Kaşıkçı
İnegölspor: Haydar, Aydın (Bilal dk. 89’), Mesut Çaytemel, Murat Suci, Kemal, Muhammet, Caner (Özgür dk. 65’), Gökhan, Yücel, Mesut, Murat


 


PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERBAHÇE:, 7, İNEGÖLSPOR:, 1