Volkan Demirel Logo
01EYLÜL 2006
Fenerbahçe Dergisi Bayilerde!

Fenerbahçe Dergisi Bayilerde!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün "TEK" resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi, dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini aldı.  Fenerbahçe Dergisi’nin Eylül 2006 sayısı, yeni yabancı transferlerimizin bulunduğu görsel ve "İtina ile EFSANE yazılır" başlıklı kapak yazısı ile bayilerdeki yerini aldı!
Dergimizin bu sayısında armağan ettiği poster ise; yeni transferimiz Diego Lugano’ya ait. Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının ve derginizi posterinizle birlikte tükenmeden alın!
Fenerbahçe Dergisi’nin Eylül sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Geçtiğimiz ay içersinde Türk vatandaşlığına geçtikten sonra, Milli takımımızda görev alan Brezilya doğumlu Aurelio, "Mehmet" ismini kendi isteğiyle aldığına ve neler hissettiğine dair dergimize çok değerli açıklamalar yaptı.
• Tota Fenerbahçe’de! 100. yılda taraftarına koşulsuz şampiyonluk yaşatmak isteyen yönetimimiz, takımın savunmasını güçlendirmek adına kariyerinde bu yönde sivrilmiş bir isim ile sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki Uruguaylı Diego Alfredo Lugano Moreno (Tota), bundan böyle 4 sene sarı lacivert renklere adadı kendini…
• Batman Fenerbahçe’de! Kulübümüz, 100. yılında Atletico Madrid’in Dünyaca ünlü Sırp yıldızı Mateja Kezman’ı, 4 yıllığına renklerine bağladı. Bugüne kadarki futbol kariyerinde hırsı ve azmiyle dikkat çeken golcü, büyük başarılara imza atmak için geldiğini vurguladı.
• Edu: "Tereddütsüz geldim!" Kulübümüz, Cruzeiro’nun başarılı savunma oyuncusu ve kaptanı Edu Dracena’yı 4 yıllığına transfer etti. Başarılı stoper, "UEFA Kupası’nı kazanabilecek güçteyiz." dedi.
• Deivid sahanın her yerinde hissedilecek! Yönetimimiz, Fenerbahçe’nin 100. yıl futbol kadrosuna dahil olacak son yabancı transferini de; Brezilya’nın yetiştirdiği en yetenekli forvet oyuncularından biri olan Deivid de Souza’yı renklerimize bağlayarak gerçekleştirdi. Portekiz takımı Sporting Lizbon’dan transfer edilen Brezilyalı golcü, sahada 99 numaralı formayla mücadele edecek.
• "Bir futbolcunun sahip olmak istediği her imkanı Fenerbahçe, oyuncularına fazlasıyla sunar" diyor Kemal Aslan... 9 Şubat 2003 tarihinde Fenerbahçe’ye geldiğinde sezonun en önemli iç transferlerinden biriydi Kemal… Bir çok kulüp onu renklerine katmaya çalışırken o Fenerbahçe’yi tercih etti ve o bu durumu "Hayatımda verdiğim en iyi karardı" diye yorumluyor.
• Il signore delle luce* Festi ile karnavala hazır olun! Kulübümüz, 100. yıl kutlamalarında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımız ve Bağdat Caddesi’nde yapılacak etkinlikler için İtalyan Festi firması ile anlaşma imzaladı.
• 100. yılda coşmaya az kaldı! Kulübümüz, 100. yıl etkinlikleri için hazırlıklarına dur durak bilmeden devam ediyor. 100. yıl komitemizin açıkladığı bilgiler doğrultusunda; 2007 yılında taraftarlarımız, görkemli şölenler ve konserlerle coşacak, Fenerbahçe tarihi filmi ve kitabı gibi yapıtlarla tarihimize tanıklık etme fırsatı yakalayacaklar.
• 100 yıl formalarımız göz kamaştırıyor! Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın 100 yıl formaları tanıtıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri’nde düzenlenen geceyle Fenerbahçe A Takım 100 yıl formaları ve eşofman ile yeni sezon koleksiyonu tanıtıldı. Yüzlerce davetlinin katıldığı ve basın ordusunun takip ettiği gecede ayrıca 100. yıl logomuz ve 100. yıl organizasyonları hakkında bilgi de verildi.
• Ferrari takımı stadımızdaydı! Formula 1 Türkiye Grand Prix’si için İstanbul’a gelen Ferrari Takımı, her yarıştan önce gelenek haline getirdiği futbol maçını bu sene de devam ettirdi. Geçen sene maç için Fenerbahçe Dereağzı Tesislerimizi seçen Ferrari Takımı, bu seferki maçlarını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaparak şampiyona öncesi stres attı. Çok özel fotoğraflarla derginizde!
• Ve mutlu son! 100. yıl hedeflerine odaklanan oyuncularımızın Samandıra çalışmalarında neşeleri hep yerinde, motivasyonları yüksek. Geçtiğimiz günlerde Appiah ve Volkan Demirel arasında yaşanan tatlı çekişme herkesin eğlencesini daha da katladı. Ayrıntılar derginizde!
• Artık talih mi dersiniz yoksa kader-kısmet olarak mı nitelendirirsiniz bilemeyiz ancak Hızlan Ailesi, çoğu taraftara nasip olmayacak bir tesadüfle, takım uçağında oyuncularımızla birlikte yolculuk etti. Onlara da kısmet olsun! Dile kolay 60 yıldır, Fenerbahçe’yi soğuk-sıcak; uzak-yakın demeden her yerde takip ediyorlarmış. 
• Samandıra’da bir motor sesi… Kalecimiz Volkan Demirel’i geçtiğimiz günlerde en büyük tutkusu olan motosiklete binerken görüntüledik. Ah bir de motosiklet, cüssesine küçük gelmeseydi iyi olacaktı ama…
• Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında B36 Torshawn ve 3. ön eleme maçı için Dinamo Kiev takımları ile karşılaşan Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımız’a Faroe Adaları ve Ukrayna basını, bazı yayın organlarında geniş yer ayırdı. Görsel yayın organlarında maç öncesi ve sonrası detaylı yayınlar yapan tv kanallarının yanı sıra Fenerbahçemiz yazılı basında da çok ilgi gördü.
• Hocalarımızın Kopenhag zirvesi! Teknik direktörümüz Zico, yardımcısı Sant’anna ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı, B 36 Torshavn karşılaşması öncesinde gidilen Kopenhag kentini gezme fırsatı buldular. Güzel mimarisi ve tarihe tanıklığıyla, Avrupa Birliği’ne vize çıkartacak kriterlerin oluştuğu Kopenhag’da hocalarımızın gördüğü mekanlar ve düşünceleri derginizde!
• 100. yıl hedeflerine odaklanan oyuncularımız, geçtiğimiz günlerde Samandıra Kamp Merkezi’nde yapılan idmanın ardından teknik direktörümüz Zico önderliğinde bir futbol şov izlediler. Teknik direktörümüz Zico’nun enfes futbolu eşliğinde yapılan karma maçta, teknik direktörümüz bütün hünerlerini oyuncularına gösterdi.
• Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için gidilen Faroe Adaları’nda takımımız neler yaptı, antrenman ve maç dışında nasıl vakit geçirdi? Hepsi çok özel fotoğraflarla derginizde…
• Samandıra Tesislerimize oğlu Efe’yi de getiren Mehmet Yozgatlı, idmanın ardından sağlık odasında bandajı açılırken tedirgin olan oğlunu kucağına alarak yatıştırdı. Öte yandan, Efe, idman boyunca takımın maskotu oldu.
• Hollandalı Lensen devri kapandı. Fenerbahçe Futbol Altyapı koordinatörlüğüne 1984-1992 döneminde Fenerbahçe’de oynayan ve sonraki kariyerinde ne futboldan ne de Fenerbahçe’den kopabilen Büyük Şenol (Çorlu) getirildi. Kısa süre önce görevi devralan Şenol Çorlu, altyapımızdaki sistemi, uzman bir kurumdan yardım alarak A’dan Z’ye değiştiriyor. Kısacası; Fenerbahçe Futbol Altyapı, Şenol Hoca ve ekibi ile birlikte kısa sürede hem kurumsal anlamda hem de sportif başarı bazında bekleneni karşılayacak düzeye geliyor…
• Gambiya’da Fenerbahçeli bir köy! Geçtiğimiz ay, Afrika’nın batısında bulunan Gambiya ülkesinin Bwiam köyünde heyecanlı, bir o kadar da anlamlı anlar yaşandı. Betterfuture (Daha iyi bir gelecek) adındaki Hollandalı bir organizasyon firması ile Afrika’ya giden 22 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Bora Yücel, hem yerel insanlara yardım etti, hem de köylülere Fenerbahçe aşkını aşılamayı başardı. Hikayemiz burada bitmiyor, çünkü Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de çok önemli bir rolü var bu ilginç öykünün içinde… Devamı derginizde…
• Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle Şampiyonlar Ligi’ndeki Dinamo Kiev ve B 36 Torshavn maçlarımız ile ligdeki Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor maçlarımız….
• Mali İşler Koordinatörümüz Abdülkadir Kuşin bu ayki yazısında 100. yıl piyango biletleri ilgili sizleri bilgilendiriyor…
• Sibel’in Sahası’nda konuk: İbrahim Kutluay! Evine döndüğünü söyleyen dev adam İbo’dan çok özel açıklamalar…
• Yazarımız Alp Bacıoğlu, Zaman Tüneli köşesinde bir zamanların tribün lideri Amigo Adnan ile görüştü.
• Yazarımız Ersin Demirel, kışlada Fenerbahçe anılarını sizlerle paylaşıyor!
• Genel Sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Köşe yazarlarımız, Ayşesu Zorlutuna, Serdar Tibet gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Fenerbahçe Kart sahibi talihli taraftarlarımızın katıldıkları etkinlikleri içeren yeni bölümümüzü bu sayıdan itibaren derginizde bulabileceksiniz. Siz de talihli bir taraftar olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Fenerbahçe Kart edinin!
• Basketbol, voleybol, yelken, yüzme ve atletizm şubelerimizden çok özel haberler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde!
• Fenerbahçe Koleji’ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde!
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde!
• Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Futbol Okulları’na dair tüm haberler...
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor! "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor!
• Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor!
• Fenerbahçe Dergisi’nin 43 no’lu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden posterlerinizle birlikte istemeyi unutmayın!

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ