Volkan Demirel Logo
30ARALIK 2006
Fenerbahçe Dergisi Bayilerde

Fenerbahçe Dergisi Bayilerde

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “TEK” resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi, dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini aldı. Fenerbahçe Dergisi’nin Ocak 2007 sayısı, “Efsane 100 yaşında” başlıklı kapak yazısı ve 100. yıl yeni tasarımıyla satışta…

Tam 172 sayfa olan dergimiz, 100. yılımıza giriş yaptığımız Ocak sayısında dev bir poster ve 2007 yılı masa takvimi hediye ediyor. Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının ve derginizi hediyelerinizle birlikte tükenmeden alın. Fenerbahçe Dergisi’nin Ocak sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

 

  • Fenerbahçe ve İstanbul’da her şey fantastik! Mateja Kezman… Sahadaki savaşçı ruhu onu resmen besliyor. Rakip defansın saliselik bir hatası onlara acımasızca bir gol cezası olarak geri dönüyor. Sırp oyuncumuz Kandilli’deki evinin kapılarını bize açtı. Mateja, kendini sizlerle paylaşırken, Türk futbolu için de altı çizilesi açıklamalar yaptı.
  • Fenerbahçe’nin sabreden dervişi: Semih Şentürk. Fenerbahçe’de 8 yılını tamamlamak üzere. 85 kez milli formayı giymesine rağmen son dakikaların oyuncusu olmaya devam ediyor ve genelde 78. dakikadan sonra oyuna girip maçın kaderini değiştiriyor. Futbol bilgisi üst düzeyde. Takımdaki diğer yabancı oyuncular bile kendi ülke takımlarının maç sonuçlarını Semih’ten öğreniyorlar. “Nöbetçi Golcü” Semih Şentürk ile Ataşehir’deki evinde sizler için özel söyleşiyoruz.
  • Teknik direktörümüz Zico’nun, tüm detaylarıyla ilk yarı değerlendirmesi derginizde.
  • 3 kupa için engel yok! Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki iyi futbolunu ikinci yarıda da sürdürmesi durumunda UEFA Kupası dahil hedeflenen tüm başarıları kazanabileceklerini söyledi.
  • Türkiye’de erkek basketbolu deyince herkesin aklına ilk onun ismi gelir. Efes Pilsen, Koraç Kupası’nı; Milli Takım, Avrupa ikinciliğini ve Dünya 9.’luğunu kazandığında takımın liderliğini o yaptı. Aydın Örs, basketbolumuza kazandırdığı başarılar ve yetiştirdiği oyuncular ile Türkiye basketbol tarihine ismini altın harflerle yıllar önce yazdırdı. Son üç sezondur da Fenerbahçemizde görev alan basketbolun duayen ismi Aydın Örs ile Fenerbahçe Ülker basketbol takımımızın son durumunu, Fenerbahçe ve Ülker birleşmesini, takım içi dengeleri ve daha pek çoğunu konuştuk.
  • Ailenizin sizin için hayal ettiği kariyeri ne kadar başardığınızı düşünüyorsunuz? Peki ya kendi istediğiniz kariyer, ona ne kadar yakınsınız? Kendi istediğiniz ile ailenizin sizin için yaratmaya çalıştığı kariyer arasında kalırsanız hangisini seçersiniz? Kendi kariyer seçimini net olarak 35 yaşından sonra yapan ve Türkiye’nin en iyi antrenörlerinden olan biri olan Zafer Kalaycıoğlu’nun öyküsü derginizde. Son 7 yılını Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’na adamış ve konu ile ilgili kupaların çoğunu müzemize götürmüş olan Zafer Kalaycıoğlu ile Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’nde görüştük.
  • Fenerbahçe’ye gönül verdik! Pek çok kere milli formayı giymiş olan Erkek Voleybol Takımızın smaçörlerinden Can Ayvazoğlu ve liberolarından Nuri Şahin, bizlere voleybola nasıl başladıklarını, Türkiye’de voleybolun genel durumunu nasıl değerlendirdiklerini, Milli Takım, Fenerbahçe, özel hayatları, gelecekle ilgili plan ve beklentileri ile sporda eğitimin önemine kadar pek çok konu hakkındaki görüşlerini samimiyetle aktardılar.
  • Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altındaki tüm branşların 2006 faaliyet raporları tüm ayrıntılarıyla derginizde…
  • İzmir’de oynanan Fenerbahçe - Ankaragücü maçı öncesinde yardımcı teknik direktörümüz Eduardo Coimbra ve kondisyoner hocamız Moraci Vasconcelos Sant’anna özel bir araba kiralayarak Efes harabelerini görmeye gittiler.
  • 12 numara sordu… FBTV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu yanıtladı. “Güçleniyoruz”

Gelecek ayki sayımız için konuğumuz ise; Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay. Kendisine yöneltmek istediğiniz soruları en geç 20 Ocak 2007 tarihine kadar [email protected] mail adresine, “12 numara için” konu başlığıyla gönderebilirsiniz.

  • Dergimizde yer alan görseli, www.fenerbahce.org üzerinden sizlere verdiğimiz kodla bilgisayarınızın masaüstüne indirerek duvar kağıdı yapabilirsiniz… Bu ayki duvar kağıdı takımımızın sevinç gösterisi!
  • Bunları biliyor muydunuz? Kısa kısa Volkan Demirel…Devre arasında tatile çıkmadan önce ofisimize uğrayan kalecimiz Volkan Demirel’e vakit kaybetmeden sorularımızı yönelttik. Demirel de şip şak cevapladı.
  • 2. yarıda kendimi göstereceğim! Oyuncumuz Selçuk Şahin, Almanya’da geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından evinde geçirdiği dinlenme döneminde, ameliyat sürecini, genel sağlık durumu ve takımımızla ilgili görüşlerini açıklıyor.
  • O tuşlar şimdi sarı – lacivert! Sibel’in Sahası’nda konuk Fazıl Say… “Dünyanın en iyi piyanisti unvanını almış değerli sanatçımız Fazıl Say, piyanonun tuşlarına bu kez Fenerbahçe için hazırlayacağı 100. Yıl projesi için dokunacak ve doğuştan bir Fenerbahçeli olarak besteleriyle bizleri onurlandıracak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na ve oradan da tüm Türkiye’ye yayılacak havayı şimdiden soluyabiliyorum.”
  • Kendi sahamızda oynadığımız maçlardan önce Samandıra Kamp Merkezi’nde teknik  kadro ile personel arasında oynanan maçlar hiç aksamadan devre boyunca devam etti. Son maçta masörümüz Yılmaz Mete’nin başına gelen trajikomik olay derginizde…
  • Frankfurt takımının eski oyuncularından “Zico” lakaplı Uwe Bindewald, Zico ismiyle Frankfurt’ta yayınlanan taraftar dergisinin tanıtımı ile ilgili olarak teknik direktörümüzle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.
  • Stadımız 100. yıl tacını taktı. Kulübümüzün 100. yıl kutlamaları kapsamında görev alan İtalyan Festi firması, stadımızı 100. yıl şöleni için hazırladı. Firmanın titiz çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve ışık mimarisiyle süslenen stadımız sizleri bir yıl boyunca selamlayacak.
  • Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden şike ve bahis iddialarına yönelik kulübümüzün yaptığı tüm açıklamalar, kaçıranlar için harfi harfine derginizde yer alıyor.
  • Başkanımız Aziz Yıldırım, memleketi olan Diyarbakır’ın Ergani ilçesine annesi adına 16 derslikli bir lise yaptırdı. Önümüzdeki aylarda resmi açılışı yapılacak olan lise son derece modern bir yapıya sahip. Tüm ayrıntılar derginizde…
  • Ulu Önderimiz Atatürk’ün manevi kızı Ülkü Adatepe, FBTV’de yayınlanan “Eğitimde Farklı Bakış” programında Hayati Oktay’ın konuğu oldu. Programdaki çarpıcı başlıklar derginizde.
  • Zaman Tüneli’nde yazarımız Alp Bacıoğlu, Türk’ün “onur ve namus” maçı olan “General Harrington Kupası’nın” öyküsünü anlatıyor.
  • Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle Celta Vigo, Galatasaray, Ankaragücü, E. Frankfurt ve İnegölspor maçlarımız…
  • Genel Sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı “Geçen Ay Neler Oldu?” dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
  • Yazarımız Ersin Demirel, “Hayatın İçindeki Fenerbahçe”de gazeteci Hakkı Yalçın’ı konuk etti.  
  • www.fenerbahce.org İngilizce editörümüz Alp Ayhan, yurtdışından izlenimlerini aktarıyor, futbolu sizler için tekrar yorumluyor. 
  • Köşe yazarlarımız Jak Benzonana ve Aysesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
  • Fenerbahçe Kart sahibi talihli taraftarlarımızın katıldıkları etkinlikleri içeren yeni bölümümüzü bu sayıdan itibaren derginizde bulabileceksiniz. Siz de talihli bir taraftar olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Fenerbahçe Kart edinin.
  • Basketbol, voleybol, boks ve atletizm şubelerimizden çok özel haberler, transferler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde.
  • Fenerbahçe Koleji’ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
  • Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde.
  • Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Futbol Okulları’na dair tüm haberler...
  • Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor. “Minik Kanaryalar” köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak “Merhabaları”nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
  • Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor.
  • Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor.
  • Fenerbahçe Dergisi’nin 47 no’lu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden hediyelerinizle birlikte istemeyi unutmayın.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ