Volkan Demirel Logo
12MART 2008
Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde

Fenerbahçe Gazetesi Bayilerde

Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi'nin 51. Mart sayısı Sevilla Kahramanlarının yaşadığı ve yaşattığı başarının her safhası ile dolu.
"Şampiyonlar Ligi" için hazırlanan bu özel sayı yine zengin içeriği ile Türkiye´deki tüm bayilere dağıtılarak satışa sunuldu.

* 10 YILA 100 YIL SIĞDIRDI… Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım "Dünya devi olma yolundayız"dedi.Başkan Aziz Yıldırım , Sevilla'daki mutlu gecenin sonunda soyunma odasına inerek sevincini tüm kadro ile paylaşırken neler söyledi ?..

* Eski Başkanlarımızdan ALİ ŞEN, Başkanımız AZİZ YILDIRIM'ı Başkanlığının 10. yılında Büyük Klüp'te verdiği davette, bir plaket ile onurlandırırken "Gelen gideni aratır diye bir laf vardır. Bu lafı söyleyen Aziz Yıldırım'ı hesaba katmamış galiba !..." dedi..

* "NÖBETÇİ DEĞİL GERÇEK GOLCÜYÜM" diyen Fenerbahçe forvetinin savaşçısı, SEMİH ŞENTÜRK yaptığımız röportajda "Gollerimin devamı gelecek"dedi. Atilla Bartın'ın bu özel röportajı Fenerbahçe Gazetesinde.

* Kalecimiz VOLKAN DEMİREL "4 Penaltı atışında en az 4 yaş ihtiyarladım"dedi.
Volkan, Zico, ve diğer futbolcu teknik adamların maç ile ilgili duyguları gazetenizde.

* Teknik Direktör Zico ile menajer Volkan Ballı'nın özel beyanatlarını Fenerbahçe Gazetesi'nde bulacaksınız.

* Fenerbahçe'ye emek vermiş olan eski futbolcular köşemizin bu ayki konuğu "Meşin yuvarlak sevgilim, Milli forma ise bayramlık elbisem idi" diyen şair ruhlu futbol kurdu İSMAİL KURT ile yaptığımız röportaj Fenerbahçe Gazetesinde.

* Bir takımı yoktan var eden B GENÇ teknik direktörü HASAN ÖZDEMİR "Bir sporcu eğitime açıksa başarılı olur..Zaten bizim işimiz de bu..".. Başarılı Hasan Özdemir hoca ile yaptığımız söyleşi gazetenizde…

* Erkek Voleybol takımımızın yıldızlarından ALİ PEÇEN "Her sene şampiyonluğun en büyük adayı olacağız" diyor..Bu özel röportajı Fenerbahçe Gazetesinde izleyeceksiniz..

* Adına şarkı bestelenen Kanadalı bayan basketbolcumuz Tammy Sutton Brown " Bu muhteşem taraftara şampiyonluk borcum var.." diyor..

* Türk Atletizminde yeni bir yıldız doğuyor.Rekortmen atletimiz SERTAÇ TAMAÇ Fenerbahçe ve Milli takımın son yıllarda yükselen değerlerinden biri.. O'nun hakkında bilmedikleriniz gazetenizde.

* Yıldızlar ve gençler Türkiye Ferdi BOKS şampiyonasında madalyaların çoğunu
Fenerbahçeli boksörler kazandı.

* Fenerbahçe KÜREK takımı Çukurova Kupasını kazandı.

* Erkek takımımız Avrupa'da Türk MASA TENİSİNİ tarihini yeniden yazıyor.

* Kış kupası şampiyonasında YÜZÜCÜLER yine rekorlar kırarak şampiyon oldu..

* POTA'nın Kraliçeleri Galatasaray'ı yine yendi..

* Erkek VOLEYBOL takımımız Galatasaray'ı deplasmanda da 3-1 yendi..

* Sevilla dönüşü lig maçında Fenerbahçe adeta show yaparak V.Manisaspor'u 4-1 yendi

* "Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapanlar" köşemizde Pele mi – Maradona mı ?
B. Fikret mi – Lefter mi ?.. Yıllardır futbol dünyamızda tartışılan bu konunun cevabını, usta gazeteci Eyüp Karadayı'nın kaleminden Fenerbahçe Gazetesinde okuyacaksınız..

* Bandırma'ya Yıldız yağdı.. Eski milli futbolcularımızdan, Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Cem Pamiroğlu,K.Şenol.Hami Mandıralı,Zafer Tüzün, Kemalettin Şentürk ve arkadaşları, trafik kazası nedeniyle Bandırma cezaevinde kalan eski futbolcumuz Erdi'ye moral amaçlı ziyarette bulundular.Cemil Turan'ın önderliğinde organize edilen halı saha maçına da eski milli futbolcular ile cezaevi mahkumları katıldılar, Duygu yüklü anların yaşandığı bu haber gazetenizde.

* Medyanın duayen isimlerinden arkadaşımız Eyüp Karadayı'nın "Kısa Paslar" başlığı ile yakaladığı taşlamalar ve sizler için özel olarak hazırladığı "BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ ?" sayfası bilgi dağarcığınızı geliştirecek, düşündürecek ve anılarınızı tazeleyecektir..

* Uludağ Üniversitesi Spor Hekimi Prof.Dr. Hakan Gür, "Spor ve Sağlık" sayfasın da Sporda Ani Ölüm konusuyla ilgili yazısı ile gazetemizde sizlerle birlikte…

* Fenerbahçe Gazetesi bu sayıda da ünlü konuk gazetecileri ağırlıyor, bunlardan Necati BİLGİÇ, Necmi TANYOLAÇ, Meriç TUNCA, Hakkı YALÇIN yanı sıra eski efsane futbolcularımız Cemil Turan, Selçuk Yula ile birlikte Eyüp Karadayı, Bedri Baykam, Ercan Bostancıoğlu, Dr.Sedat Hayran, Sibel Kurt ve Atila Bartın yorumları ile sizlerle buluşuyorlar.

* Büyük Fenerbahçeli "Ateş Böceği" Ercan Bostancıoğlu, sizler için bu ay da bulmaca köşenizi hazırladı. Sanatçının ayrıca "Hey gidi günler" başlıklı köşesinde Fenerbahçe ile ilgili ilginç anısını okurken hayli güleceksiniz...

* Bunların yanı sıra çeşitli Dernek ve spor şubelerindeki haber ve aktiviteleri ilginç fotoğrafları ile gazetenizde bulabileceksiniz.

*Yayın Yönetmeni Atila Bartın ile Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü Eyüp Karadayı'nın yönetiminde, Görsel yönetmen Aydın Şahin ve Genel Koordinatör Cemil Turan denetiminde hazırlanan, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin sesi olmaya devam ediyor. Gazetemiz taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe'nin bilinmeyen yanlarını tanıtmaya devam edecektir.
* Dağıtımı Yay-Sat tarafından yapılan Fenerbahçe Gazetesi yurtiçi ve yurtdışındaki gazete bayilerinin yanında yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları ve Fenerium mağazalarına düzenli dağıtılmaktadır.

ÖNEMLİ UYARI :
Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece merkezden (Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri, Kalamış-İstanbul), 0216 348 89 00 numaralı telefondan ve web sitemizden (www.fbgazetesi.com) yapılmaktadır. Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur.
Gazetemizi bulamayan taraftarlarımız, Yay-sat merkez bayilerine başvurabilirler.

Detaylı bilgi için 0216 348 89 00 dan yardım alabilirler. Ayrıca [email protected] adresine e-posta atabilirler.

PAYLAŞ