Volkan Demirel Logo
02EKİM 2014
Fenerbahçe Gazetesi’nin 130 No’lu Ekim Sayısı Çıktı!..

Fenerbahçe Gazetesi’nin 130 No’lu Ekim Sayısı Çıktı!..

Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi´nin 130 NO’lu Ekim sayısı yine dopdolu içeriği ile tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu… Hedefimiz her zaman olduğu gibi Fenerbahçeli taraftar ve sarı laciverte gönül verenlere doğru bilgileri aktarmak…
* Fenerbahçe Gazetesi’ni Fenerium Mağazaları, Merkez Gazete Bayileri ve Fenerbahçe Dernekleri’nde bulabilirsiniz..
* Gazetede yayınlanan, Fenerbahçe ile ilgili tüm güncel, doğru haber ve özel fotoğraflar yeni tasarımıyla okuyucuların hizmetine giren www.fenerbahcegazetesi.com web sitemizden de takip edebilirsiniz. Ayrıca web sitemizde bulunan e-gazete butonuna tıklayarak gazetemizi dijital olarak okuyabilirsiniz.
* Gazetemizin Ekim sayısında kapağımızı; Takımımızın istikrar abidesi "DİRK KUYT" süslüyor. Atila Bartın’ın Dirk Kuyt ile yaptığı özel röportajı sayfa 4-5 de.
* Başkanımızın Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığında 6059 günlük rekoru başlıklı haber, gazetemizin 6.-7. sayfalarında bulabilirsiniz.
* Efsane futbolcu Cemil TURAN, gazetemizin köşesini yine boş bırakmadı. "Kazanmak alışkanlıktır!.." başlıklı yazısını okumanızı tavsiye ederiz. www.fenerbahcegazetesi.com 
* Fenerbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atila Bartın’ın bu sayımızda "Bir Milyon üye projesi hayata geçiyor" başlıklı köşe yazısı tüm detayları ile gazetenizde… www.fenerbahcegazetesi.com
* Kürek şubemizin üyeleri ve sporcuları 100. Kuruluş yılını kutladı. Başkanımız ve yöneticilerin katıldığı barbekü partisinden haber ve fotoğraflar sayfa 10 da.
* "Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan kahramanlar " sayfasının editörü Eyüp KARADAYI, bu ay: Kısa sürede iz bırakıp, giderken de Fenerbahçe’ye para kazandıran Jay-Jay Okocha’yı anlattı. Okumanızı şiddetle tavsiye ederiz..  
* Başkanımızın büyük projesi olan "1 Milyon Üye Projesi" tanıtım toplantıları başladı. Düzce ve Antalya Şubelerimizin düzenlediği tanıtım toplantılarından özel resimler gazetemizin 18. ve 19. sayfalarda bulabilirsiniz.
* Fenerbahçe U19 takımımızın kaptanıyla yaptığımız özel röportajı gazetemizin 21. sayfasında okuyabilirsiniz.
* Fenerbahçe tarihine adını şimdiden yazdırmış olan Volkan Demirel, sözleşmesini tamamlaması halinde 15 sene Fenerbahçe kalesini korumuş olacak. Arkadaşlarımızdan Emre Polat’ın yaptığı " Formasına sözde değil, özde bağlı kaleci: Volkan Demirel" başlıklı haberini gazetemizin 25. sayfasında bulabilirsiniz.
 
* Duayen gazeteci-yazar Eyüp KARADAYI, " Bunları Biliyor musunuz ?.." başlıklı köşesinde, her zaman Fenerbahçe ve Dünya sporu ile ilgili ilginç anekdotları arayıp-buluyor ve sizler için kaleme alıyor.... www.fenerbahcegazetesi.com
* Gazetemizin yazarlarından ve Bisiklet Sporu’nun duayeni Ulaş Baydar, bu ay ki köşesinde "Emniyet Müdürlüğü’nden Çevreci Hareket" başlıklı bir yazı hazırladı. Okumanızı öneririz. 
* 21 Yaş Altı Takımımızın yeni antrenörü efsanelerimizden Şenol Çorlu oldu. Futbol Alt Yapı Koordinatörlü görevine ise Müjdat Yetkiner getirildi. Öznur Özcan imzasıyla bu haberi 29. sayfada bulabilirsiniz.
* Gazetemiz yazarlarından Jak Benzonana bu ay ki köşesinde "Dünya Kupası ve Eylül" başlıklı bir yazı hazırladı. 
* Ateş Böceği Ercan BOSTANCIOĞLU, yine kendisine has üslubuyla çizdiği bulmaca ile gazetenin okurlarını düşündürürken, öte yandan da sizleri eğlendirecek.. Ayrıca "Acım Büyük" başlıklı yazısını da beğenerek okuyacaksınız… www.fenerbahcegazetesi.com
Keyifli okumalar…
* Fenerbahçe Gazetesi’ne yazıları ile katkıda bulunan; Eyüp KARADAYI, Bedri BAYKAM, Cemil TURAN, Aydın ŞAHİN, Rıdvan BİRTEK, Jak BENZONANA, Emre POLAT’ın yanı sıra, duayen karikatürist Salih Kütükçü’nün karikatürlerini ve yazılarıyla gazetenin köşelerini süsleyen, güçlü kalemler;, Ercan BOSTANCIOĞLU’ nun ilginç yazıları sizlerle birlikte…
* Bunların dışında, çeşitli branşların faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçeliler Dernekleri’nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini, spor okullarının  faaliyetlerini  yine Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz..
* İmtiyaz sahibi ve Sorumlu yazı işleri müdürü Atila BARTIN,  önderliğinde hazırlanan her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.. Gazetemiz, taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe’nin bilinmeyen ve merak edilen yanlarını tanıtmaya devam edecektir..
ÖNEMLİ UYARI
Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece;  0551 292 1907 no.lu telefondan ve web sitemizden yapılmaktadır: www.fenerbahcegazetesi.com
Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur..
Fenerbahçe Gazetesi’ni bulamayan taraftarlar, detaylı bilgi için [email protected] adresine e-posta atabilirler.

PAYLAŞ