Volkan Demirel Logo
05AĞUSTOS 2017
Fenerbahçe Gazetesi’Nin 164. Ağustos Sayısı Çıktı!..

Fenerbahçe Gazetesi’Nin 164. Ağustos Sayısı Çıktı!..

Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi’nin 164. Ağustos sayısı yine dopdolu içeriği ile tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Fenerbahçeli taraftar ve sarı laciverte gönül verenlere doğru bilgi aktarmak…

Fenerbahçe Gazetesi’ni Fenerium Mağazaları, Merkez Gazete Bayileri ve Fenerbahçe Dernekleri ile Turkcell-Dergilikte bulunan Erkek ve Hobi kategorilerinden de ulaşabilirsiniz.  http://trcll.im/dergilik

Gazetede yayınlanan, Fenerbahçe ile ilgili güncel, doğru haber ve özel fotoğraflar yeni tasarımıyla okuyucularımızın hizmetine giren www.fenerbahcegazetesi.comweb sitemizden de takip edebilirsiniz. Ayrıca web sitemizde bulunan e-gazete butonuna tıklayarak gazetemizi dijital olarak okuyabilirsiniz.

*Gazetemizin Ağustos sayısında kapağımızı yeni transferlerimizden Mauricio Isla süslüyor. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Atila Bartın’ın yapmış olduğu özel röportajı Fenerbahçe Gazetesi’nde bulabilirsiniz.

*Efsane futbolcumuz Cemil TURAN, gazetemizin köşesini yine boş bırakmadı ve “Hayırlı Olsun” dedi.

*Gazetemizde Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Carlos Kameni ve Nabil Dirar’ın imza töreninden özel kareler ve açıklamaları bulabilirsiniz.

*Fenerbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atila BARTIN bu sayımızda “Yeni Sezonda Tüm Takımlarımıza Başarılar Dilerim” başlıklı bir yazı yazdı.

* 2017-2018 sezonu formalarımız “Farkını Ortaya Koy” sloganıyla taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Yeni sezon formalarımızın ayrıntılarını Fenerbahçe Gazetesi’nde bulabilirsiniz.

* Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin kampını Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yöneticilerimiz ziyaret etti. Kamp değerlendirmeleri ve ziyaretten ilginç ayrıntılar Fenerbahçe Gazetesi’nde

*Duayen gazeteci-yazar Eyüp KARADAYI, “Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan kahramanlar” köşesinde bu ay Mehmet Aurelio’yu konuk ediyor.

* 2017 yaz transfer döneminin yavaş yavaş sonuna geldiğimiz bugünlerde, yazılarıyla gazetemize katkılarda bulunan Emre Polat’ın yapmış olduğu transfer haberlerini gazetemizde bulabilirsiniz.

*2017-2018 sezonunun fikstürü çekildi. Fikstürün tamamını gazetemizde tam sayfa olarak bulabilirsiniz.

* Başkanımız Aziz Yıldırım Fenerbahçe Üniversitesi’nin arazisini gezdi. Başkanımız Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyetin ziyaretini gazetemizden okuyabilirsiniz.

*Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı toplantısındaki ayrıntıları gazetemizin sayfalarında bulabilirsiniz.

*Gazeteci Eyüp Karadayı Bunları Biliyor Musunuz? Başlıklı köşesinde her zaman Fenerbahçe ve Dünya sporu ile ilgili ilginç anekdotları arayıp, buluyor ve sizler için kaleme alıyor… www.fenerbahcegazetesi.com

*Melli ve Marko Guduric Fenerbahçe Doğuş’ta. Yeni transferlerimizin kariyerleri ve geçmişteki başarıların Fenerbahçe Gazetesi’nde bulabilirsiniz.

*Fenerbahçe ve Çocuk Gençlik Kulübü’nün “1907 Okul, 1907 Pota” projesi başladı. Bu projeyle ilgili ayrıntıları gazetemizde bulabilirsiniz.

*Bunların dışında çeşitli branşların faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçe Dernekleri’nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini, spor okullarının faaliyetlerini yine Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz…

* Fenerbahçe Gazetesi’ne yazıları ile katkıda bulunan; Eyüp KARADAYI, Bedri BAYKAM, Cemil TURAN, , Jak BENZONANA, , Atila BARTIN, Emre POLAT’ın yazılarıyla gazetenin köşelerini süsleyen, güçlü kalemlerin ilginç yazıları sizlerle birlikte…

* Bunların dışında, çeşitli branşların faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçeliler Dernekleri’nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini, spor okullarının faaliyetlerini  yine Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz..

* İmtiyaz sahibi ve Sorumlu yazı işleri müdürü Atila BARTIN, önderliğinde hazırlanan her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.. Gazetemiz, taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe’nin bilinmeyen ve merak edilen yanlarını tanıtmaya devam edecektir.

ÖNEMLİ UYARI

Fenerbahçe Gazetesi’ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece;  0551 292 1907 no.lu telefondan ve web sitemizden yapılmaktadır: www.fenerbahcegazetesi.com

Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur.

Fenerbahçe Gazetesi’ni bulamayan taraftarlar, detaylı bilgi için [email protected] adresine e-posta atabilirler.

PAYLAŞ