Volkan Demirel Logo
11MAYIS 2011
Fenerbahçe Gazetesi’nin 89. Sayısı Bayilerde

Fenerbahçe Gazetesi’nin 89. Sayısı Bayilerde

Zengin içeriği, ilginç haber ve fotoğrafların yanı sıra tüm şubelerimizin faaliyetleri, derneklerimizle ilgili haberleri kapsayan sayfaları ve taraftarımızın merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi'nin 89. Sayısı bayilerdeki yerini aldı. Fenerbahçe Gazetesi'ni Yaysat bayileri ve Fenerium Mağazalarında bulabilirsiniz.
Ayrıca gazetemizde yayınlanan, Fenerbahçe ile ilgili tüm güncel haber ve özel fotoğrafları yeni tasarımıyla okuyucularımızın hizmetine giren internet sitemizde bulabilirsiniz… www.fenerbahcegazetesi.com
* Fenerbahçe Gazetesi'nin bu ay yayınlanan 89. sayısının kapak yazısında Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın başarılı oyuncusu Volkan Demirel ile gerçekleştirdiğimiz röportajı bulacaksınız. "Kenetlendik ve büyük bir yol kat ettik" başlığı ile verilen röportajda Volkan Demirel, ikinci yarıda tam olarak bir takım olduklarından ve oynanan bu takım oyunu sayesinde şampiyon olacaklarından bahsediyor. www.fenerbahcegazetesi.com
* Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz YILDIRIM, her ay olduğu gibi bu defa da yazdığı yazısı ile yine ses getirecek.. Başkanımız "Taraftarımız, tüm spor camiasına örnek teşkil edecek" başlıklı yazısında, tüm taraftarlarımıza seslenmektedir. Gazetemizde mutlaka okuyunuz.. 
* Sezon başında kötü günler geçirdikten sonra normal sezonu 5. sırada bitiren Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, umudunu yitirmedi ve play-off'ların ardından şampiyonluk ipini göğüsledi. "Muhteşem şampiyon" başlığı ile sizlere sunduğumuz bu yazıyı Atilla SERTBAKAN imzasıyla sizlere sunuyoruz.
* Toplamda 9 ve üst üste 6. kez şampiyon olma başarısını gösteren Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, "Her şeye rağmen" şampiyon olarak camiayı sevince boğdu. Saygınhan ÇELİK imzası ile verdiğimiz bu yazıyı mutlaka okuyunuz…
* "Şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz" başlığı ile Süper Lig'de oynanan son dört maçın analizini Ercan BOSTANCIOĞLU hazırladı.
* Efsane futbolcumuz Cemil TURAN, Gazetemizdeki köşesinde "Nefes nefese bir yarış" başlıklı yazısında Fenerbahçe'nin ikinci devrede takım ruhunu yeniden kazanmasından bahsetmektedir. Mutlaka okuyunuz.. www.fenerbahcegazetesi.com
* Genel Yayın Yönetmenimiz Atila BARTIN'ın bu sayımızdaki  "Futbolda yanlışlar" başlıklı köşe yazısında, Fenerbahçe üzerine oynanan oyunlardan ve bisiklet sporundan bahsediyor. Keyifle okuyacaksınız..
* Fenerbahçe Ülker'in takım menajeri Damir MRSIC yeni görevine ısındı… Mrsic ile gerçekleştirdiğimiz "Günü değil, geleceği kurtaracağız" başlıklı bu söyleşiyi arkadaşımız Saygınhan ÇELİK imzası ile yayınlıyoruz.
* "Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapanlar" sayfamızın editörü Eyüp KARADAYI'nın bu ayki konuğu, Fenerbahçe'ye futbolcu olarak büyük hizmetler veren Bülent UYGUN.. Eyüp KARADAYI'nın "Attığı her gol sonucu verdiği 'Asker selamı' ile çok sevilen Bülent Uygun" başlığı ile sizlere lanse ettiği bu büyük futbolcunun, ilginç anı ve yaşam öyküsünü gazetenizde bulacaksınız..  
* "İşte Fenerbahçe Stadı'nın Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait olduğunun belgesi" başlığıyla sizlere sunduğumuz bu yazıda Fenerbahçe Spor Kulübü Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin herkesi aydınlatıyor.

* 47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nu Alexander Efimkin kazandı. "Tur'un asıl galibi organizasyonun mükemmelliği oldu" başlığı ile yayınladığımız ve arkadaşımız Saygınhan ÇELİK'in müthiş fotoğrafları ve duayen gazeteci Eyüp KARADAYI'nın güzel anlatımı ile verdiğimiz bu yazıyı mutlaka okuyunuz…

* "Fenerbahçe'miz 104 yaşında" başlığı altında Fenerbahçe'nin kuruluşunun ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübümüzü ziyaretinin 93. yıldönümü çok güzel görüntülere sahne oldu. Mutlaka takip ediniz…

* "Alex Türk oluyor" başlığı ile sizler için hazırladığımız ve çok özel bir habere yer verdiğimiz yazıyı mutlaka okuyunuz…

* Fenerbahçe Spor Kulübü Uluslar arası Spor Kompleksi görücüye çıktı. Henüz tam olarak inşaatı bitmeyen bu muhteşem tesisi basına Başkanımız Aziz Yıldırım tanıttı.

* Bu sayımızda, ekranların sevilen yüzü ve FOX TV'nin "Çalar Saati"nin yüzü Fatih PORTAKAL ile Genel Yayın Yönetmenimiz Atila BARTIN'ın gerçekleştirmiş olduğu güzel söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz. 

*  Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanlarından Faruk ILGAZ, "Fenerbahçe kalesinin ağlarını yırtan gol ve sonrası!..." başlıklı yazısı, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusunun hafızalarda yer edişini açığa çıkarıyor. Faruk ILGAZ'ın kaleme aldığı yazıyı ilgiyle okuyacaksınız..

*   Duayen gazeteci-yazar Eyüp KARADAYI, "Bunları Biliyor musunuz ?.." başlıklı köşesinde, her zaman Fenerbahçe ve Dünya sporu ile ilgili ilginç anekdotları arayıp-buluyor ve sizler için kaleme  alıyor.. Bu sayımızdakileri de ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz..

* Efsane isim Şükrü BİRAND'ın Başkent Üniversitesi Hastanesi İdari ve Mali işler koordinatörü Uzm. Dr. Fatih Turhan ile gerçekleştirmiş olduğu söyleşiti mutlaka okuyunuz..

* Onur Belge'nin "On, dokuz… Beş, dört… Şamp…" başlığı ile sizlere sunduğu yazıyı mutlaka okuyunuz…

* Duayen Yazarımız Hasan YILMAER, "Kaptan ve Tim…" başlıklı yazısı ile görüşlerini sizlerle paylaşmıştır. 

* Bu sayımızda, U15 takımının büyük yeteneği Aziz CEYLAN ile arkadaşımız Atilla SERTBAKAN'ın, gerçekleştirmiş olduğu röportajı mutlaka okuyunuz…

* Değerli ve duayen spor yazarımız Ali Gümüş'ün kaleme aldığı "Kafa ile oynanmaz!" başlıklı yazısını ilgiyle okuyacaksınız.

* Fenerbahçe U15 Takımı Türkiye şampiyonu oldu.. Arkadaşımız Rüştü ŞENKARDEŞ imzası ile sunduğumuz bu yazıyı okuyunuz..

* "Şampiyonluk Fair-Play'e hizmet etsin" başlıklı yazısıyla gazetemize görüşlerini sizlerle paylaşan yazarımız Kadir BIYIKLI, Fenerbahçe'nin durumu hakkında değerlendirme yapmıştır. Mutlaka okuyunuz..

*  Tecrübeli gazeteci Düşvar İYİİŞ'in  "Şanlı tarihin altın yaprakları" başlıklı köşesini ilgiyle izlediğinizi biliyoruz. Keyifle takip ettiğiniz bu yazı dizisine bu ayki sayımızda "Şenol, Birol Goooooolll" başlığı ile devam ederek, kazanılan şampiyonluklara değinecektir..

* Uğur böceği lakaplı yazarımız Yalçın Özden'in kaleme aldığı "Aşure gibi" başlıklı yazısını ilgiyle okuyacaksınız.

* "Şampiyonluk engellenemez" başlıklı yazısıyla gazetemizde görüşlerini sizlerle paylaşan yazarımız Jak BENZONANA, bayanlar basketbolu hakkında değerlendirme yapmıştır. Mutlaka okuyunuz..

* Yazarımız İsa PAK'ın kaleme aldığı "Hayat boyu" başlıklı yazısını ilgiyle okuyacaksınız.

*  Ateş böceği Ercan BOSTANCIOĞLU, yine kendisine has üslubuyla çizdiği bulmaca ile gazetemizin okurlarını düşündürürken, öte yandan da sizleri eğlendirecek.. Ayrıca  "Hey gidi günler hey" köşesindeki ilginç anısını keyifle okuyacaksınız..

*  Gazetemizde yazılarını okumakta olduğunuz yazarlarımız; Eyüp KARADAYI, Bedri BAYKAM, Cemil TURAN, Selçuk YULA,  Köksal ÖZBEK, Atila BARTIN, Sertaç KAYSERİLİOĞLU, Dr. Sedat HAYRAN, Rıdvan BİRTEK, Rüştü ŞENKARDEŞ, Kadir BIYIKLI, Jak BENZONANA. Selahattin GÜLDÜRMEZ, Ercan ALPER,Yaşar ERKAN ve Serpil YAĞLI'nın yanı sıra,  yazılarıyla gazetemizin köşelerini süsleyen duayen gazeteci Hasan YILMAER' den sonra, güçlü kalemler; Hakkı YALÇIN, Ali GÜMÜŞ, Ali Sami ALKIŞ, Naci ARKAN, Onur BELGE, Düşvar İYİİŞ, Turan SOFUOĞLU, Ogün ALTIPARMAK  ilginç yazıları, değerli karikatürist arkadaşımız Salih KÜTÜKÇÜ de çizgileriyle sizlerle beraber olacak..

* Bunların dışında, çeşitli branşlarımızın faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçeliler Dernekleri'nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini,spor okullarının  faaliyetlerini  yine Fenerbahçe Gazetesi'nde izleyebilirsiniz..
 
* Genel Yayın Yönetmeni Atila BARTIN ile Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü Eyüp KARADAYI'nın yönetiminde, Haber Müdürlüğünü Uğur Onur URHAN'ın ve İstihbarat Şefliğini Saygınhan ÇELİK'in üstlendiği, Genel Koordinatör Cemil TURAN denetiminde ve Halkla İlişkiler departmanı sorumlusu Serpil YAĞLI'nın katkılarıyla hazırlanan, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.. Gazetemiz, taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe' nin bilinmeyen ve merak edilen yanlarını tanıtmaya devam edecektir..

* Fenerbahçe Gazetesi, büyük gazete bayilerinin yanı sıra, yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları ve Fenerium mağazalarında düzenli satılmaktadır..

ÖNEMLİ UYARI 

Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece; "Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri, Kalamış-İstanbul " adresindeki merkezden, 0216 348 89 00 no.lu telefondan ve web sitemizden yapılmaktadır: "www.fenerbahcegazetesi.com" Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur.. 
Gazetemizi bulamayan taraftarlarımız, detaylı bilgi için 0216 348 89 00'dan yardım alabilirler. Ayrıca `[email protected]` adresine e-posta atabilirler. 

PAYLAŞ