Volkan Demirel Logo
24HAZİRAN 2006
Fenerbahçe Kalesi Boş Kalmaz

Fenerbahçe Kalesi Boş Kalmaz

Kalecilerimiz bugün yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, Serdar Kulbilge, Recep Biler ve Volkan Babacan basın mensuplarına poz vererek 100. yıl bizim yılımız olacak dediler.
Geçtiğimiz sezonda Fenerbahçemizin kalesini Rüştü Reçber ile birlikte uzun süre koruyan Volkan Demirel, Fenerbahçe kalesinin hiçbir zaman boş kalmayacağını söyledi ve ekledi: “Fenerbahçe kalesi kalecisiz kalmaz gördüğünüz gibi 4 yetenekli ve genç kaleci karşınızda. Aramızdan kim oynarsa oynasın Fenerbahçe  kalesini  en iyi şekilde koruyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın yeni gelecek hocamızla birlikte  hep beraber 100 yıla da en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.”
Volkan geçmişe takılıp kalmamak gerektiğini söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Geçmişe takılı kalmak önemli değil. Önümüze bakmamız lazım bizde bunu yapıyoruz bu yıl geçen sezonu unutturmak istiyoruz
Rüştü Ağabey’in ismi veya kaleciliği  tartışılmaz o olsa da çok mutlu oluruz olmasa da bizim için fark etmez gördüğünüz gibi dördümüzün toplamı 10 metreyi geçiyor. Kalemiz boş kalmaz.”

Kalecilerimizden Serdar Kulbilge ise takım olarak bu sezon daha başarılı olmak istediğimizi belirtti ve ekledi: “Bu sezon inşallah daha başarılı olmak istiyoruz. Çünkü yeni hocamız gelecek ve yeni bir heyecan yaşayacağız. Bu sezon  forma şansı bulmak istiyorum. Geçen sene Gaziantep  kupa maçında oymama fırsatı buldum bu hocanın kararıydı. Ancak bu sezon hepimiz daha fazla çalışacağız.”

Geçtiğimiz sezon Karşıyaka kulübünde kiralık olarak oynayan kalecimiz Recep Biler ise tekrar Fenerbahçe’de olmanın mutluluk ve heyecan verici olduğunu söyledi ve ekledi: “Tekrar arkadaşlarımla birlikte bir arada olmak heyecan verici. Fenerbahçe sporcusu olmanın ayrıcalıklı olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Buradaki görevimizin de ne olduğunu biliyoruz. bu sezon bizim sezonumuz olacak.”

Kalecimiz Volkan Babacan ise yeni sezon ile ilgili olarak şunları söyledi: “Ben hâlâ burada birlikte olduğum ağabeylerimden neler öğrenebilirim, kendime ve Fenerbahçe’ye nasıl katkıda bulunabilirim düşüncesindeyim. Antrenmanlar yeni başlamasına rağmen iyi çalışıyoruz. Daha iyi olacağımıza inanıyorum.”


PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERBAHÇE, KALESİ, BOŞ, KALMAZ