Volkan Demirel Logo
16TEMMUZ 2012
Fenerbahçemiz Avusturya’da Hazırlıklara Başladı

Fenerbahçemiz Avusturya’da Hazırlıklara Başladı

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabı için Avusturya’nın başkenti Viyana’ya giden Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklara başladı. Akşam saatlerinde SV Bad Erlach antrenman sahasında gerçekleştirilen çalışmaya tüm oyuncularımız katıldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde TSİ 20.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Kuyt antrenmanda
Kulübümüzün yeni transferlerinden Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, takımla ilk antrenmanına çıktı. Çalışmaların tamamında yer alan Kuyt’ın hırslı ve neşeli tavırları gözlerden kaçmadı. 

Fenerbahçemiz hazırlıklarına 17 Temmuz Salı günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak çalışma basına açık, 19.00’da yapılacak antrenman ise basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ